Kale heeft vertrouwen in Ajax (Incl video)

0902kaleenkokkie

Ajax begint om 12:30 uur aan de eerste wedstrijd in de Eredivisie van een nieuw seizoen. Afgelopen dinsdag vloog Ajax keihard uit de voorronde van de Champions League. Kale heeft er echter nog alle vertrouwen in zo, laat hij weten tegenover de camera van AT5.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Bron: AT5

Related posts

18 Comments

  1. Rene1964

    A) wie is die Kale?!
    B) hij heeft er nog alle vertrouwen in, terwijl WE er al uitliggen. De CL, dat was het allerbelangrijkste doel in het begin vd competitie. Nu wordt dat het kampioenschap, maar je hoeft geen ziener te zijn om te zien dat PSV met gemak kampioen gaat worden. Ik twijfel zelfs nog of we tweede kunnen worden. Met een gemiddelde leeftijd van 21 word je nevertenooit kampioen de Boer!

    1. Rene1964

      Veel van onze spelers zouden in een ideaal plaatje nog in jong Ajax moeten voetballen of eerst een paar jaar moeten worden verhuurd, tot ze een leeftijd hebben bereikt, dat ze een echte meerwaarde zijn in het eerste elftal!

    2. Beer van de Meer

      Kijk Rene en hier verschillen wij dus gigantisch van mening. Een Ajacied geeft de titel pas op als het punten verschil onoverbrugbaar is. Tot die tijd is het gewoon: Ajax wordt kampioen. Zeggen dat een ander kampioen wordt doe je als Ajacied simpelweg niet. Dat is niet Amsterdams zeg maar. Daarnaast heeft dit team sowieso potentie zat om ook daadwerkelijk kampioen te worden. Geen enkele club in Nederland is kwalitatief beter. Dus zelf met een kritische blik: Ajax wordt kampioen 🙂

  2. renszo

    Wil het wel uitleggen voor de groentjes hiero. Kale is een oud f sider en een veel geziende gast op deze site (gastenboek) voordat het fanzone werd. Hij had en heeft tevens met kokkie wekelijks een item bij at5 dus een beetje meer respect mag wel.

          1. Heldenzoon

            Fijne intelligente discussie. Het is overigens fucking. Nederlands is al moeilijk voor je en pas als je dat goed doet moet je proberen om een nog moeilijker taal te gebruiken, laffe trekpop!

          2. Beer van de Meer

            Focking wordt gewoon al veelvuldig gebruikt. In Amerika is het zelfs al heel gewoon. Fucking wordt tegenwoordig gezien als truttig en focking als stoer. Dus voordat je commentaar hebt ……. even zorgen dat je op de hoogte bent :-))

  3. Moosie

    Toch fijn als een zooitje domme klootzakkies het wel effe komen vertellen. Cl was het doel en nu dat er niet meer is wordt pisvee kampioen en dat noemt zich dan supporter terwijl die dan ook nog effe kale en kokkie uitmaken voor oud vuil.Wel dan ben je dus gewoon een misselijke koolzak met een grote bek lekker veilig achter je toetsenbordje fucking nitwit
    En dat geldt dus voor al die sukkels die al nu weten dat pisvee kampioen wordt ga je toch lekker bij die kutboeren op de tribune zitten.
    WZAWZDB

Comments are closed.