Ajax kansloos onderuit tegen FC Nordsjaelland: 1-3

0710ajax-nordsaelland_kishna

Mocht Frank de Boer al gedacht hebben dat Ajax bijna klaar was voor het grote werk dan is hij vanmiddag zich behoorlijk rot geschrokken. Tijdens het eerste duel van deze vrijdag werd kansloos met 1-3 verloren van het Deense FC Nordsjaelland. Vanavond komt de andere helft van de selectie uit tegen Panathinaikos.

BEKIJK HET FOTOVERSLAG VAN DIT DUEL VIA DEZE LINK

Tegen een gemixt elftal van spelers van het eerste elftal en Jong Ajax waren de Denen veel effectiever. Ze kwamen binnen het kwartier op een 0-2 voorsprong via doelpunten van Ingvartsen en Karlsson en daar had Ajax helemaal niets tegen in te brengen. Halverwege de tweede helft werd het zelfs 0-2 door de tweede van Karlsson. Invaller Danny Bakker deed in de slotfase nog iets tegen. Heitinga was de aanvoerder vanmiddag in Hardenberg. Invaller Savastano nam de band in de slotminuten over.

Ajax – FC Nordsjaelland 1-3 (0-2)
7. Ingvartsen 0-1
16. Karlsson 0-2
65. Karlsson 0-3
81. Bakker 1-3

Opstelling Ajax: Cillessen (46 Onana); v Rhijn, Veltman (46 Savastano), Heitinga (c), Viergever; Gudelj, vd Beek, Andersen (60 Duarte); Muric, El Azzouzi (60 Hendriks), Kishna (46 Cerny)

Related posts

52 Comments

 1. Ajacied1996

  Top! Dynamo Moskou en Nordsjaelland niet eens kunnen winnen. Dan ga je wel lekker de voorrondes van de CL in hoor!!!! En maar geen geld durven uit geven, misschien zien ze het nu in!

  1. Remco425

   ze hebben afgelopen half jaar anders al zo’n 20M uitgegeven. Je kan dat niet blijven zeggen…

 2. Sonsee

  Gelukkig gebeurd dat nu en niet als de CL begint of de competitie bezig is. Dus Ajax kom op en leer hier van.

 3. rob1955

  Wat een azijn zeikers hier, kijk nu eens goed wat er op het veld stond was gewoon een veredeld tweede elftal. Als er vanavond wordt gewonnen staan jullie weer te springen stelletje sukkels.

  1. SPHAFCA

   6/7 basisspelers… en dan niet kunnen winnen van de nummer 6 van Denemarken…

   1. Remco425

    waarvan de meesten maar een halve wedstrijd speelden. Blijven er dus maar 3/4 over

  2. Ajacied1996

   2e elftal HAHAHAH blind ofwa? Cillessen, VRhijn, Veltman, Heitinga, Gudelj, Schöne, Kishna

 4. Nummer 12

  Sorry ben een rasoptimist ! Maar waar zijn we toch mee bezig ? Tgaat echt gewoon door waar we vorig jaar mee gestopt zijn. Spelers op verkeerde plekken, nul balans, t doet allemaal maar wat, en er is totaal geen zelfvertrouwen. Wij moeten Europa in …

 5. paullus

  Brandhout
  Kan je nagaan hoe het de rest van het seizoen gaat
  Over een paar weken cl
  Dan mag je toch wel verwacht dat ze scherp zijn
  Zowel jongen als oude spelers

 6. Geroldkohlen

  oefenwedstrijden zeggen mij nog niks, maar dat dit niet goed was is duidelijk. frank er is nog genoeg werk aan de winkel en versterkingen te halen! hoop tegen de Grieken op beter resultaat!

  1. dickst14

   een oefenwedstrijd zegt mij wel wat. dat is om te oefenen en niet je basiself mixen want daar is in dit geval totaal geen tijd voor. cillissen veltman heitinga en gudelj zijn basisspelers die nu dus niet met de andere basisspelers samen spelen. onbegrijpelijk met zo weinig tijd.

   1. Geroldkohlen

    heb je gekeken wat er nog meer in de basis stond? en ze hebben vanavond gewonnen van de grieken dus die wedstrijd van vanmiddag hoef je niet zoveel waarde aan hechten.

   2. Remco425

    Precies, je zegt het goed, het is om te oefenen. Winnen is lekker, maar daar draait het niet om.

  2. paullus

   Volgens cillessen moesten ze zeker wel waarde aan deze uitslag hechten
   Dus dat zegt genoeg

 7. BobbyHaarms

  Zucht…..positief ingesteld of niet, maar dit was kaa uh thee met een rietje ofnie?

 8. Iceman

  Ik ben het eens met Maikvz je moet je kapot schamen als Ajax zijnde wat ik heb lezen als dit gebeurd in de CL voorronde dan flikker je wel gelijk eruit punt

 9. AjaxBarcelona

  Ajax is gestart met een grote groep. In de eerste oefenpot bestond de basis uit de op dat moment beste elf. Selectie was nog niet compleet. De tegenstander zat nog in de competitie, voor Ajax weer de eerste partij. Resultaat: mensen waren zeker niet ontevreden.
  Nu is bijna iedereen er. Er wordt gestart met een mix van Jong Ajax, A-1 en een paar te verwachten basisspelers. Voor de tegenstander was dit de laatste serieuze test vlak voor de start van de competitie. Daar werd gestart met hun beste elf. Klein verschilletje.
  Vervolgens probeert Frank hier en daar spelers uit op een andere positie. Heel logisch, want je wil zoveel mogelijk info hebben voor het geval dat. Dat Jasper baalt en zegt dat de uitslag er wel toe doet is logisch. Het is een sportman en hij wil gewoon winnen.
  Volgende week vrijdag moet duidelijk worden of Ajax er klaar voor is. Vandaag zijn het oefenpotjes met als doel: info, info, info.
  Maar ja, het is voor velen simpelweg niet te begrijpen en die zien gewoon hun kans schoon om weer heerlijk vol gas te geven in het neermaaien van Ajax. Waarom zitten die supporters toch niet bij hun eigen club. Tuurlijk, een echte Ajacied wil altijd winnen maar een echte Ajacied kijkt ook verder en een echte Ajacied snapt het verschil tussen voorbereiding, uitproberen en het echte werk. Wolffsburg is de eerste echt serieuze wedstrijd, gelijk aan die voor de Denen van vandaag. Men vergeet dat de voorbereidingstijd ongeveer een maand korter is dan anders. Maar goed, gelukkig zie ik ook af en toe normaal commentaar en we weten het he, de meerderheid op ieder forum bestaat nu eenmaal uit negatieve, vnl zolderkamertjes, mensjes.

   1. Remco425

    ja een paar basisspelers waarvan de meesten zelfs maar een halve wedstrijd speelden…

  1. toon61

   hij denkt dat hij alles beter weet Paullus,we zien toch hoe het is ,zou barca niks zien soms

 10. AjaxBarcelona

  Dat ik het beter weet t.a.v. een behoorlijk aantal forumleden is ook helemaal niet moeilijk en zeker niet verbazend. Niets om trots te zijn ofzo. Gewoon feit. Gewoon de dingen zien maar vooral snappen. Vooral dat laatste is bij een aantal een onmogelijke opgave. Jammer maar so be it. Zonder dat commentaar zou het hier vrij stil zijn vanwege het simpele feit dat tevreden mensen niet vaak hun commentaar geven.

 11. pietprecies

  Duarte…. Wat een knuppel is de boer?? Die gast gaat geen enkele minuut in Ajax 1 spelen en ook nooit meer dus waarom hem überhaupt opstellen? Droevig en als je kansloos van Nordsjaelland verliest moet je je de ogen uit je kop schamen, ook met half jong Ajax

  1. AjaxBarcelona

   Beste pietprecies. Jij vent de knuppel met een kansloze reactie waarvoor je je ogen uit je kop moet schamen. Maar dat wist je vast wel op je raamloze achteraf zolderkamertje.

 12. WZAWZDB Ajax 14

  Valt met zwaar tegen sommige mensen zeggen dat er een paar er A1 spelers in zaten enzo maar er waren veel à spelers hoor dit is gewoon zwaar teleurstellend

 13. dennis.marcel@hotmail.com

  hoe je het ook draait of keert deze wedstryd nag je als Ajax zynde niet verliezen met als uitkomst weer 2dgn ziek want ik kan niet hebben als ze verliezen

 14. dennis.marcel@hotmail.com

  ajax kan alleen maar voetballen maar niet altyd heb je je dag Dan moet je zorgen dat je t a tijden inzet toont en laten ze dat juist niet hebben en ipv druk naar voren met zn allen als tegen Barca lopen ze juist 8ter uit En gierig om wat centen uit te geven Kapitaal moet op het veld staan maar bij overmars zit het in zn zak

 15. dennis.marcel@hotmail.com

  kan nog steeds niet uitstaan die verloren pot Wordt egt niet slapen van8t want als 1een ajaxciet is ben ik het wel Je kan negatieve dingen zeggen over mn vrouw zal je me niet horen maar zeg je dat over ajax hebben we een probleem terwijl ik heel veel van mn vrouw hou

 16. Remco425

  Wat ik denk dat die azijnzeikers hier graag willen, dat Ajax iedere oefenwedstrijd met minimaal 4-0 wint, ze dus denken alles op de rit te hebben ern er niks veranderd. En daardoor vervolgens uit de voorronde CL geknikkerd wordt en weer geen kampioen worden, omdat in de echte wedstrijden bleek dat Ajax het toch nog niet zo op de rit had als de onbelangrijke oefenwedstrijden aantoonden…

Comments are closed.