Gametalk Ajax – FC Nordsjaelland: El Azzouzi in de basis

ajax-nordsjaelland

Ajax is om 16.30 uur begonnen aan de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Deense FC Nordsjaelland. Het duel is live te bekijken op Ajax Exclusive TV. Laat je reacties achter onder dit bericht.

Opstelling Ajax: Cillessen; v Rhijn, Veltman, Heitinga, Viergever; Gudelj, vd Beek, Andersen; Muric, El Azzouzi, Kishna

Related posts

36 Comments

 1. toon61

  We gaan lekker op de oude voet verder ,we hebben niemand nodig ,we kopen niks ,we staan ook al weer achter met 2…0 tegen dat klote clubje .
  Wat een armoedig beleid daar in amsterdam ,en maar blijven geloven in fabels .

    1. toon61

     ja ze halen geen reet ,dadelijk sisto misschien ,en kishna verkopen en jasper daddelijk ,er komt geen kwaliteit bij ,en dat heb je wel verkocht de laatste jaren ,onze jeugd is niet capabel voor ajax 1 ,dat moet je kopen

   1. toon61

    helemaal gelijk ,dat word weer niks dit jaar ,dat kan je op je vingers natellen ,alleen zien ze het zelf niet ,zwaaroverschatte trainer ,die gekomen is ,en veel geluk gehad heeft meer niet ,hij maakt ook niemand beter .

  1. dickst14

   waarom niet met de basis. cillissen dijks veltman heitinga tete sinkgraven klaassen gudelj fischer millik el ghazi. er is geen tijd om nog 2 jaar met van rhijn en andersen e.a. te experimenteren

 2. toon61

  Nu krijgen we hier weer van die zeik ballen die zeggen dat moet je zo niet zien ,moeten ze al het geld op maken ,nee niet allemaal ,,maar wel fansoenlijke spelers kopen ,we er nu staat ,zeker achter dat is twee keer niks ,en versterking in de spits ,die een bal voor kunnen geven .
  Slaap maar leker verder

 3. ElSalvador

  Ja wat een zeikerd, ben benieuwd of hij Ajax ook zo enthousiast aanmoedigd in het stadion….

  1. toon61

   jazeker ik heb bijna 20 jaar een kaart gehad ,nu niet meer wegens gezondheid .

 4. rob1955

  Wat zijn we weer lekker negatief, is gewoon niet het sterkste elftal wat hier aan het spelen is. Ga nu niet gelijk zo zeiken en kijk eerst eens goed wat er op het veld staat.

 5. qazqaz

  Ahhh eindelijk weer zo’n topic wara Toontje op ging reageren.
  Als het positief is hoor je m niet!
  Heb je gemist Toon61

  maar wel kei slecht 2-0 achter tegen een club uit Denemarken..
  Maar verder nog niks aan de hand.

  1. toon61

   Is er iets positiefs te melden dan ,ze doen geen reet ,alleen praten ,en spelers verkopen ,en zelf niks fansoenlijks kopen .

 6. Cootje Adriaanse

  Mensen zeggen: “Maak je niet druk, Ajax speelt niet met zijn beste opstelling”, maar naar mijn idee zou zelfs een tweede elftal van Ajax tegen zon nietszeggend clubje moeten domineren en dik winnen. Als ik hoor dat Ajax de eerste helft geen kans heeft gecreëerd en ook nog eens 0-2 achterstaat (met binnenkort CL-voorronde voor de boeg), is dat niet conform het beeld dat ik verwacht van een getergd Ajax dit seizoen…..

  1. toon61

   Gelukkig nog een die verstand heeft van voetbal ,de rest heeft een plaat voor zijn harsses schijnbaar .

  2. BobbyHaarms

   Eens. Okay bij Toon komt het misschien rot z’n strot uit maar hij heeft hier wel een punt vind ik net als Cootje. Het is idd maar een oefenwedstrijd en je speelt niet met je sterkste opstelling, maar je mag verdorie toch wel verwachten dat zo’n clubje (met alle respect) met angst in de bilnaad speelt tegen Ajax omdat Ajax er vol inkleunt! Vergis je niet, die voorronde C.L. is al over een paar weken en er is nog veel werk aan de winkel…erg veel…

   1. Starke

    Dat clubje heeft z’n beste gasten opgesteld. Dat zou ik ook doen als klein clubje. Die gasten hebben 200% inzet getoond tegen een halve opstelling van ajax. Frank is gasten aan het uittesten. Daar is niets mis mee. Nu ziet hij hoe de vork in de steel zit en waarschijnlijk zullen de komende wedstrijden na vandaag gewoon met de sterkste gasten gespeeld worden. Geen paniek

  3. Remco425

   Ze spelen al een aantal jaar in de top van Denemarken en waren in 2012 nog kampioen. Van dat soort ploegen heeft ons 2e elftal nooit kunnen winnen. Sterker, ik kan me nog potjes van het 1e herinneren tegen FC Kopehagen. Dit zijn oefenwedstrijden er is nog niets aan de hand. We hebben ook weleens fantastische voorbereidingen gehad met een dramatisch seizoen erna. Dit zegt echt helemaal niets.

 7. toon61

  update 3….0 voor zo,n onbenullig clubje ,slaap maar lekker verder ,duidelijker is het niet

 8. Ajax nr 1

  Ik ben blij dat ze nu verliezen echt waar. :-)) misschien kopen we nu nog iets. Liever nu verliezen en de puntjes op de i dan in de voorronde CL

   1. Ajax nr 1

    Ja dat schrijf ik al maanden haha maar we kunnen nu de RvC er wel uitknikkeren als je nog iets wil kopen. Je kan het straks weer met afdankertjes doen.

 9. -buitenkantje rechts-

  Eindstand 1-3.. Ik heb het moeten doen met het wedstrijdverslag..maar dit is natuurlijk een slechte beurt! Mag niet met zo’n tegenstander.. Ben wel benieuwd naar een verklaring.. Wat ik heb gelezen was het ook niet eens geflatteerd en creëerde Ajax nauwelijks kansen.. Bedenkelijk zo kort voor de voorronden CL..

 10. freddie

  en wat zegge jullie nu dan nu weer winst vanavond stel negatieve nep supporters

Comments are closed.