There are no ads, please add some


Drietal oefenduels Ajax live op Fox Sports

0610ajax-dinamomoskou_logo

Het vriendschappelijke duel tussen Ajax en Dinamo Moskou zal aanstaande zaterdag live uitgezonden worden door Fox Sports. Het oefenduel in Oostenrijk begint zaterdag om 16.00 uur. Zondag wordt het duel nog twee keer in zijn geheel herhaald door de betaalzender. Ook de duels tegen VfL Wolfsburg en St. Etienne later in de voorbereiding zullen live worden uitgezonden door Fox Sports.

Bron: FoxSports

Gerelateerde posts

17 reacties

 1. Ricardo-Almelo

  zal blij zijn als het seizoen weer begint pffff duurd me toch echt telang dit hoor

 2. toon61

  hoe kan je nu oefenen zonder dat de selectie compleet is ,ze zouden alles klaar moeten hebben ,en verkochte spelers vervangen hebben door een aankoop ,maar de aankopen gaan niet komen ,wel een verkoop van cillissen net voor het verstrijken van de transfer datum ,en zelf geen donder kopen .

  1. FrankiC

   En op de plaats rust, toon61. Ik vind het ook waardevol om in dit stadium spelers te zien die ‘eraan komen’. Misschien zijn ze al gearriveerd zonder dat we het weten. Over een paar wedstrijden moet er een vast team staan.

 3. Litmanen

  Ajax had er voor moeten zorgen dat die wedstrijden op het open kanaal zouden komen. Dan doe je meteen aan klantenbinding.
  Nou ja, Wolfsburg ga ik wel live zien. Ben wel benieuwd wie CL voorrondes gaat uitzenden.

   1. Litmanen

    Jawel, maar na de laatste competitiewedstrijd van Ajax zet ik die stop. Ik hoef de nacompetitie van 010 niet te zien.

 4. BobbyHaarms

  Relax Toon, denk aan je hart. Ik begrijp je frustratie enigszins wel maar heb vertrouwen ouwe dibbes, veel oefenwedstrijden spelen is alleen maar goed. Ook al is de selectie nog niet op orde geef het nog even de tijd en denk maar zo: dit biedt weer perspectief voor andere spelers om zich positief in de kijker te spelen..heb vertrouwen Toon, beetje positief graag!

 5. Roberto

  Helemaal goed! Laat het seizoen maar snel beginnen. Op naar het 34e kampioenschap!

 6. -buitenkantje rechts-

  Ik ga zaterdag en de dagen erop zeker kijken! Met dit weer.. ff bbq aan.. Biertje erbij.. Ajax op tv.. Wat wil een mens nog meer.. Haha!

  1. dickst14

   ik ook ja. lekker positief en hopelijk genieten. ben benieuwd wat Toon61 gaat doen.

 7. BobbyHaarms

  Toon heeft al wat citroenschijfjes klaarliggen om op te kauwen denk ik 😉

Reageren is niet mogelijk.