Becker ziet langer verblijf bij PEC ook wel zitten

1224sheraldo_becker

PEC Zwolle wil Sheraldo Becker graag nog een jaar huren van Ajax, zo lieten de Zwollenaren bij monde van Technisch directeur Gerard Nijkamp gisteren al weten (zie bericht). De aanvaller zelf ziet een langer verblijf ook wel zitten, zo is te herleiden uit zijn reactie via Social Media. “Het seizoen zit erop. Het was een geweldige ervaring. Mooie herinneringen en momenten meegemaakt bij PEC Zwolle. De club, team en de supporters ‘bedankt’ en wie weet zien we elkaar volgend seizoen weer”, aldus Becker op Instagram.

Bron: Instagram

Related posts

15 Comments

  1. Joeguh9

    Heel slim!! Had dit jaar ook een paar leuke wedstrijden en kam alleen maar groeien daar! Is hij in potentie een speler voor Ajax 1? Daar ken ik hem te weinig voor…

  2. woody79

    goede keus. leuke ploeg dat pec speelt fris en aanvallend. goed voor ons talent en kan veel leren van ron jans. eenmaal rijp terugkomen.

  3. Ajax nr 1

    Veel plezier jongen daar in Zwolle. Veel voetbal plezier en veel leermomenten.

  4. Nultwintig

    “Wie weet zien we elkaar volgend jaar weer” als hij bij Ajax in de hoofdmacht speelt tegen PEC:) Dat bedoelde hij:)

  5. Litmanen

    Gewoon bij PEC blijven volgend jaar. Elk eredivisie duel is er 1. Hij wordt bij Jans beter dan bij Jong Ajax en wie weet is hij straks inderdaad goed genoeg geworden voor Ajax1. Denk aan Dijks, niet te snel verkopen.

  6. Slingertje.

    Heel verstandig van Becker en dan lekker doorgroeien daar in Zwolle.

Comments are closed.