Zwolle wil Becker graag nog een jaar huren van Ajax

1224sheraldo_becker

PEC Zwolle wil graag ook volgend seizoen Sheraldo Becker huren van Ajax, zo meldt Voetbal International. De aanvaller werd vanaf de winterstop al gehuurd van Ajax. Ajax en Zwolle zouden inmiddels al in gesprek zijn over verlenging van de huurperiode. Becker kwam na de winterstop, ondanks een afwezigheid door een blessure, nog tien wedstrijden in actie voor Zwolle. Daarin scoorde hij één keer en gaf hij twee assists. Bij Ajax verlengde hij vorig jaar zomer nog zijn contract tot 2017.

PEC heeft grootse plannen want naast Becker hoopt de club ook ex-Ajax doelman Warner Hahn van feyenoord nog een jaar langer te mogen lenen. Bovendien wil de club ook bij psv aankloppen om Jurgen Locadia te huren. ‘Zulke jongens kunnen bij ons perfect een jaar rijpen en zich 34 wedstrijden lang ontwikkelen in de spits, in een omgeving met een goede trainer en een goed team’, stelt Gerard Nijkamp; technisch directeur van de Zwollenaren.

Bron: VI.nl

Related posts

10 Comments

  1. Sonsee

    Lijkt me wel een goede optie, denk niet dat hij momenteel veel aan het spelen toe komt bij Ajax. Lekker minuten laten maken in Zwolle en sterker terug laten komen.

  2. -buitenkantje rechts-

    Prima om jeugdspelers die ervaring op moeten doen aan andere eredivisieclubs te verhuren. De jeugdopleiding van Ajax zorgt zo ook voor een kwaliteitsimpuls van de eredivisie.

  3. lezerG

    Vroeger heetten voetballers Jan of Piet of zo. Tegenwoordig kan ik de namen soms niet eens lezen.

    1. Velibor

      Vroeger,vroeger was het voetbal ook langzamer en hadden we gaten in de weg ipv bulten haha als je tegenwoordig Kees jan of piet heet kijken ze je al aan of je bij iets rechts radicaals hoort maar is toch mooi man al die exotische namen ,hoort bij dit land.

Comments are closed.