Ajax verlengt contract doelman Alblas tot medio 2016

0526norbert_alblas

Ajax heeft met doelman Norbert Alblas (20) overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2015. De nieuwe verbintenis gaat in op 1 juli 2015 in en loopt tot en met 30 juni 2016, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Alblas speelt sinds 2011 in de jeugdopleiding van Ajax en maakt deel uit van de selectie van Jong Ajax. In totaal speelde de sluitpost tot op heden acht officiële wedstrijden voor het beloftenelftal. Alblas kende flink tegenslag. Een kruisbandblessure houdt hem sinds 8 december 2014 aan de kant. Na de operatie in januari dit jaar is zijn vizier inmiddels op zijn revalidatie gericht. De contractverlenging geeft hem daarbij een mooie stimulans. ,,Ondanks mijn blessure liet de club direct weten dat ze met me verder wilden. Daar spreekt vertrouwen uit. Het is nu zaak om weer fit te worden en zo sterk mogelijk terug te komen. Naar verwachting ben ik tot de winterstop nog met revalideren bezig. Begin 2016 hoop ik weer wedstrijden te kunnen spelen”, aldus de doelman op Ajax.nl.

Bron: Ajax.nl

Related posts

12 Comments

  1. jojocoolio

    En dat is weer een keeper…

    Kunnen we nu wat ervaren verdedigers contracteren nu…. We hebben nu wel keepers genoeg…

    Maar wel gefeliciteerd Norbert

    1. woody79

      Misschien is jos HOOIVELD wel wat om naast boilesen te zetten. Misschien struikelt ie wat minder.

  2. Remco425

    Mooi gebaar van Ajax, maar ik geloof niet dat je na zo’n lange blessure nog ooit op topniveau kunt komen, dus ik verwacht dat het voor deze jongen wel klaar is volgend jaar

  3. Gero77

    Medio 2016…… Nogal kort of ligt dat aan mij….. Jaar contractje en dan kijken we wel weer verder?

    1. 58yearsalways4Ajax

      Klopt, eerst kijken hoe je terugkomt. Ajax laat hem niet vallen maar geeft hem een jaar de kans te herstellen en zich te bewijzen. Mooi gebaar volgens mij. Gaat alles goed, ligt er denk ik op zeker een contract voor 3 jaar klaar.

Comments are closed.