Cruijff kan gewenste kandidaat opnieuw van lijst schrappen

0423ling

Johan Cruijff is druk bezig om zijn ingevoerde revolutie op orde te brengen op de Toekomst. Cruijff heeft al enkele gesprekken achter de rug waarin de onrust die heerst tussen met name Wim Jonk en de leiding van het eerste elftal moet worden weggenomen. Tevens dringt Cruijff opnieuw aan op het aantrekken van Tscheu La Ling als Algemeen Directeur.

Ling is momenteel directeur bij het Slowaakse AS Trencin en veroverde met die club de landstitel en de beker. De oud-Ajacied was vijf jaar geleden in de ogen van Cruijff ook al de ideale persoon om die functie bij Ajax te gaan vervullen maar weigerde toentertijd. Nu lijkt Ling opnieuw naar voren te worden geschoven door Cruijff om Michael Kinsbergen op te volgen.

Ling heeft inmiddels laten weten dat hij opnieuw bedankt voor een functie bij Ajax. ‘Ik heb mijn handen vol aan Trencin en zit niet om een baantje bij Ajax verlegen. Begrijp me goed want ik heb veel aan Ajax te danken maar ik steek mijn hoofd niet in een wespennest. Bovendien kun je allerlei vraagtekens zetten bij de manier waarop het beleid nu uitgevoerd wordt bij Ajax’

Bron: AD

Related posts

30 Comments

  1. Hazez

    Nou dat is wel een hele duidelijke reden om niet te komen ,hij draait er niet om heen .

  2. woody79

    hier wordt een panna weggegeven door dhr. Ling. Hij is het nog niet verleerd

    1. AjaxBarcelona

      en dan te horen te krijgen dat hij geen clubliefde heeft en geen Ajax hart? Met een duidelijke reden is de discussie het kortst. Ook ik geef hem groot gelijk op dit moment.

    2. woody79

      dit is toch geen tirade zeggen waar het op staat? Hij heeft gelijk. Eerder heeft ie ook al bedankt. Nu smeult er weer een vuurtje en zegt ie nog steeds NEEN. En in slowakije is ie het heertje, dus waarom zou ie

  3. Ajax nr 1

    Het is jammer dat “LING” niet komt maar het zeg genoeg over het FEIT dat hij zegt dat hij zijn hoofd niet in een wespennest wil stoppen. Ik heb veel Respect voor LING omdat hij geen blad voor de mond neemt. Maar ik denk ook dat het nog lang niet goed zit bij ONS MOOIE AJAX. En ik hoop ook dat ze de juiste stappen nemen. Nogmaals in een bedrijf hoeven geen vriendjes te zitten.

      1. Ajax nr 1

        Ja precies daarom denk ik nog steeds dat er mensen zitten die voor eigensucces er zitten. En daar moet iets aan gebeuren. Zodat AJAX weer een voetbalclub wordt want nu is het” ik wil dit en ik wil dat”. En als je een gezonde club wil worden moeten de juiste mensen op de juiste plek gezet worden.

    1. FrankiC

      Iedereen heeft een mening, maar kent iemand de bestuurlijke kwaliteiten van scharenkoning Ling? Had een slecht temperament. Ik heb nog steeds de domste rode kaart ooit en daarna een rechtse directe voor de tegenstander (1979 Oost-Duitsland) op mijn netvlies.

      1. Ajax nr 1

        Ja dat klopt ook FrankiC maar zo heeft iedereen wel iets. Ik kan mij ook nog een laf doelpunt van onze Marc voor me halen toen hij nog bij Arsenal voetbalde.

        1. FrankiC

          Heb je gelijk in, maar een ‘laf doelpunt’ is nog iets anders dat iemand uit frustratie een hoek geven. (Deed JC ook in 1966, dus je vindt allicht iets, kun je terecht concluderen)

      2. Remco425

        Hij heeft het daar bij Trencin anders aardig opgebouwd. Daar heb je toch wel wat kwaliteit voor nodig

  4. nick-afca95

    Nou dat is duidelijk. Ik zou ling ook graag zien komen maar ik snap dat hij nu niet wil komen.

  5. lezerG

    Kan iemand uitleggen wat Trencin voor een onbeduidend clubje is en wat wij toch met die Ling moeten?

    1. Remco425

      Trencin was zelfs voor Slowaakse begrippen een heel klein clubje en speelde niet op het hoogste niveau. Hij heeft dat in een aantal jaar tijd, met goed beleid en zonder geldsmijterij, opgebouwd tot landskampioen en bekerwinnaar.

      1. lezerG

        Dan is hij voor ons de juiste man! Ajax is ook een onbeduidend clubje en heeft behoefte aan goed beleid

        1. AjaxBarcelona

          Wel goed lezen he “zonder geld smijterij” 🙂 dus kan dan heel goed opschieten met Marc. Volgens mij niet de bedoeling volgens velen hier.

          1. Remco425

            ik heb niet gezegd zonder gerichte aankopen. Hij heeft niet tientallen miljoenen uitgegeven zoals de meeste clubs die door een buitenstaander gekocht worden.

        2. Remco425

          feit is dat de club beter is geworden met hem. Iets dat wij ook bij Ajax willen. Bij Ajax is er meer geld en meer talent, dus ook meer mogelijkheden.

  6. Litmanen

    Ja hoor, maar je kunt ook even de recente geschiedenis van Ajax doornemen…..

  7. -buitenkantje rechts-

    Wij kijken allemaal van afstand en speculeren 360 gr in het rond.. Kan me niet voorstellen bv dat Cruijff iemand Nasr voren wil schuiven die zelf niet wil. Eerst maar eens horen wat de plannen van Cruijff zijn..

Comments are closed.