Toekomstige Jong Ajax-trainer Bakkati gearresteerd wegens wapperen met speelgoedpistool (incl. update)

De_Toekomst

Said Bakkati staat vanaf volgend seizoen als assistent-trainer voor de groep van Jong Ajax maar voordat hij aan de slag gaat in Amsterdam mag hij eerst even wat uitleggen wegens een behoorlijk uit de hand gelopen akkefietje vandaag op de snelweg A28.

Bakkati zat samen met twee ploeggenoten van FC Emmen in een auto en zwaaiden met een vuurwapen uit het raam richting een andere auto. Een oplettende automobilist alarmeerde de politie en die rukte uit met zes wagens en een helikopter en hield de drie spelers staande. Ze verklaarden een bekende de stuipen op het lijf te willen jagen door het (speelgoed) wapen buiten de auto te houden. Bakkati en consorten konden gelijk uitleg geven op het bureau en werden in de loop van de middag weer vrijgelaten. Met Emmen strijdt Bakkati nog om promotie naar de Eredivisie. Daarnaast is hij fulltime trainer in de jeugd van de club uit Emmen.

Bron: NOS

Update 21.22 uur
Het Dagblad van het Noorden meldt dat het gaat om de Emmen-spelers Omar Kavak, Saïd Bakkati en Danny Menting. Het drietal werd gearresteerd door de politie, omdat zij met nepwapens hadden gezwaaid. Het waren de speelgoedpistolen van de kinderen van Bakkati, die achter in de auto lagen, en joegen daarmee andere automobilisten op de A28 de stuipen op het lijf. Directeur Wim Beekman van FC Emen betreurt de gang van zaken. “Wij gaan er op dit moment van uit dat dit een uit de hand gelopen grap betreft. Als dat zo is, betreuren wij het ten zeerste dat onze spelers mensen schrik hebben aangejaagd. Maar we willen eerst de feiten op een rijtje en willen de spelers zo snel mogelijk zelf spreken.”

Related posts

44 Comments

    1. jojocoolio

      Lekker zo een debiel wie voor hij bij Ajax komt al de naam besmeurd van onze mooie club…. Laat het maar in Emmen blijven…

  1. JackattackAfca

    Je bent al redelijk knetter als je met een nep pistool iemand de stuipen op het lijf jaagt. Gewoon direct afscheid van nemen!

  2. Mooi

    Ja als jij trainer bent van Ajax heb je een voorbeeld functie en als je ,je dan met zulke dingen bezig houd en je loopt tegen de lamp dan moet ik zeggen dat je een lul bent.

    1. Pocootje

      Denk dat hij n uitermate geschikt voorbeeld is voor Zakaria El A., aanvoerder Ashraf El M. en de 19-jarige spits Samet B…….

    1. SPHAFCA

      Die naam had ik echt niet verwacht, normaal zijn het altijd die Nederlanders. *sarcasme*

      1. 58yearsalways4Ajax

        Elke keer weer he. Net de krant gelezen. Van alle misdaden was die er in staan was toch weer 30% met een buitenlandse achtergrond. Slechts die kleine andere 70% was echt 100% autochtoon oftewel Arisch zoals vroeger wel gezegd werd. Wat ook opviel was dat de 30% meer tekstruimte had dan de 70%.

        1. SPHAFCA

          30 procent is wel heel erg veel als de gewoon 90% of meer gewoon Nederlands is. Je bent toch politie? dan hoor je buitelanders toch te haten of is dat alleen in Amerika?

          1. 58yearsalways4Ajax

            Lezen slimpie. 30% buitenlandse achtergrond. Merendeel Nederlandse nationaliteit en waarschijnlijk geboren en getogen hier dus ….. gewoon Nederlands.

        2. ajaciedpiet

          Jij leest waarschijnlijk de Telegraaf @58 want dat ze meer over allochtonen wordt geschreven is alleen in die krant

    1. Mooi

      Ja in deze tijd wel gebruik je verstand .Ik zou nu alla minuut mijn excuses aanbieden en zeggen sorry.

    1. pietprecies

      Misschien was het een zaad kanon? Gast dan had de skotoe dat toch wel gevonden..

  3. Ajax1958

    Ga direkt naar de gevangenis, ga niet langs start, u ontvangt geen 20000 euro

  4. Gert Ajax

    Zou die gozer niet meer hoeven als ik Ajax was snap überhaupt niet wat hij voor toegevoegde waarde is hij is een middelmatige speler.

    1. jodin7

      Een middelmatige speler kan wel een hele goeie trainer zijn, dat even voorop gesteld.
      Buiten dat slaat t natuurlijk helemaal nergens op wat die Bakkati heb gedaan. Totaal niet grappig en past zo op t eerste gezicht ook totaal niet bij Ajax. Maar ik kan het mishebben 😉

  5. -buitenkantje rechts-

    Vroeger geen driewieler gehad? Lekker met Lego blijven spelen in Emmen…

  6. I_AMSTERDAM

    jullie moeten niet alles geloven wat de media zegt mocht het wel zo zijn dan is hij wel erg dom bezig

Comments are closed.