‘Zaakwaarnemer oud-Ajacied Dijks heeft eerste gesprek met feyenoord achter de rug’

1006mitchell_dijks1

De zaakwaarnemer van Mitchell Dijks heeft afgelopen week een eerste gesprek met feyenoord gevoerd, zo meldt Voetbal International. De belangenbehartiger van de linksback van Willem II sprak met technisch manager Martin van Geel. De bij Ajax opgeleide Dijks heeft in Tilburg nog een tot medio 2016 doorlopend contract.

Dijks (22) doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar een doorbraak in de hoofdmacht bleef uit omdat Frank de Boer telkens de voorkeur gaf aan Daley Blind of Nicolai Boilesen op de linksback positie. In het seizoen 2013/2014 werd Dijks op huurbasis uitgeleend aan sc Heerenveen. Ook AZ, Celtic en Hertha BSC hebben inmiddels interesse getoond in de oud-Ajacied. ‘Hij is een van de spelers op onze lijst’, aldus technisch directeur Earnest Stewart van AZ tegen Voetbal International. AZ zag de huidige linksback; Simon Poulsen, transfervrij vertrekken naar psv.

Bron: VI.nl

Related posts

50 Comments

  1. Sonsee

    Was hij niet die speler die zei dat hij nooit naar 010 zou gaan ? Als het waar is en uitkomt dan zijn z’n woorden ook niks meer waard in mijn ogen.

  2. Royb020

    Ja!! Mitch!! Ik zal je wel even een hartig woordje met je babbelen als ik je tegen kom in Purmerend!!! Dit gaan we natuurlijk niet doen he??

  3. woody79

    ach zal altijd zo blijven. Cruijff deed het ook. Wordt ook niet meer over geluld. En hij heeft nooit een kans gekregen

    1. EvdB

      Geen kwaad woord over de Messias. Hij werd verraden en is weggepest door judas Harmsen (& Co)

    2. Ajax nr 1

      Zo is dat Woody79. Als Ajax hem zou willen moet je met Dijks gaan praten. En anders heel veel succes waar dan ook Dijks.

  4. EvdB

    HAAL DIJKS TERUG !!
    Die koekebakker van een Boillessen mag zijn schoenveters nog niet vastmaken…

  5. Ajax nr 1

    Wat maak iedereen zich druk om wat Dijks nu doet. Ik geloof dat er in totaal 32 spelers zijn geweest die in het AJAXSHIRT hebben gevoetbalt en later bij feyenoord hebben gevoetbalt en dan heb ik het niet eens over de andere clubs in de eredivisie gehad. Nou Dijks succes.

  6. woody79

    ik praat toch niks negatiefs over the messias. Zie het nu positief voor Dijks dat hij naar een hoop clubs kan. Alleen niet naar ons want wij hebben Boilesen al!

  7. MijnMokum

    In mijn ogen is van Ajax naar 010 gaan een soort van verraad… Vooral als ze het hoogste woord hebben dat ze voor altijd ajacied zijn.

  8. Litmanen

    Gelul. Frank de Boer sterft liever dan dat hij toegeeft dat Boilesen minder is dan Dijks. Bij de A junioren was Boilesen al zijn lievelingetje. Ik weet niet hoe zijn moeder er uit ziet, maar af en toe denk ik dat Boilesen een kind van Frank is. Van Rhijn rustig passeren en Boilesen zondag opstellen als aanvoerder, hoe haal je het in je hoofd? Bovendien een belediging naar je supporters toe die hem al een jaar uitkotsen.
    En intussen speelt de beste linksback in Nederland straks in 010…..

  9. AFCA my World

    He jongens het is een eerste gesprek,en er zijn nog meer clubs uit wie hij kan kiezen dus laten we ff afwachten voor we hem fileren !

    1. Litmanen

      We kunnen Dijks niks kwalijk nemen, ook niet als hij voor 010 kiest. Als Ajax hem morgen terugwil dan komt hij gisteren kruipend terug. Maar De Boer moet hem niet. Dus logisch dat Dijks voor het beste contract gaat. Hij is wel beroepsvoetballer en geen hobbyist.

  10. CaptainFlamingo

    Ik word een moedeloos van die kut kakkies die profiteren van onze jeugdopleiding, geef Dijks geen ongelijk maar zie hem natuurlijk dan maar liever naar AZ gaan.

  11. jojocoolio

    Laat die jongen lekker gaan…. Het was ons Ajax wat hem slecht behandelde en hem geen kans gaf… En ja dan loop je dit op…

    1. quadsboy

      Ik hoop het ook voor hem en Ajax heeft echt niet goed behandeld ja dat is echt een min punt

  12. afca74

    hij moet toch ergens geld verdienen, ik liever niet daar maar goed weinig presteren en hun geld afhandig maken is ook best goed.

  13. neslopu

    Heb de voorkeur aan boilissen nooit gesnapt!! Hoop niet dat ie bij 010 gaat spelen!! Boilissen weg en dijks terug!!

  14. pietprecies

    Lekker boeiend, is niet de eerste speler die na Ajax bij feyenoord gaat spelen.. En over het algemeen is Ajax er eerder beter van geworden dan Feyenoord 😎

  15. -buitenkantje rechts-

    Het verandert wel eens in het leven hè.. Bij Ajax werd de voorkeur gegeven aan Boilesen.. Kreeg hij nauwelijks een kans. Ik vind het niet gek dat hij dan naar andere clubs uit kijkt. Ook al is het dan 010..

  16. Hazez

    Kom op bij Ajax heeft hij het niet laten zien in de wedstrijden en niet op de training jammer genoeg want hij is toch groot en sterk maar als je bij Heerenveen het niet red en dan bij Willem 2 beland waar hij het best aardig doet .maakt hem nog geen super speler laat hem maar naar die kakkerlakken gaan kijk naar Vermeer die word er ook niet beter op !

  17. woody79

    ok hazez. wat dan? doorgaan met boelie. of dijks halen of maxwell? kun je nog een andere aannemelijke lb voor ons aller strijders geven.

  18. Sonsee

    Ik las net dat Ajax, Dijks terug wil halen naar Ajax en dus Feyenoord voor wil zijn.

  19. Sonsee

    Boilesen moet lekker naar z’n denkbeeldige topclub gaan. Dijks lijkt me een betere oplossing dan hem. Laten we hopen dat Frank de Boer, boilesen nou ook een loost want hij is in mijn ogen de zwakste schakel.

  20. Geroldkohlen

    we gaan gewoon ruilen met willem 2 wij dijks terug en zij krijgen boilessen.

  21. Hazez

    Maxwell zie ik graag komen die heeft het overal wel goed gedaan .maar ik ben geen scout maar iemand terug nemen die al gefaald heeft dat slaat de plank finaal mis

  22. Ajaxforlife

    Dijks kreeg bij Ajax de kans niet, maar heeft zich bij de andere clubs wel kunnen ontwikkelen de afgelopen jaren. . kan Ajax nu de vruchten van plukken. Kan me niet voorstellen dat Dijks nu nog voor 010 zal kiezen. En Ajax hoeft minder geld aan Willem II over te maken dan 010.

Comments are closed.