Ajax doet Van der Vaart eenjarige aanbieding

vandervaart

Ajax heeft Rafael van der Vaart een eenjarige aanbieding voorgelegd. Hiermee hoopt Marc Overmars de Heemskerker te verleiden tot een terugkeer en dat Van der Vaart  het sportieve aspect laat prevaleren boven het financiële.

Ajax wil momenteel niet verder gaan dan een eenjarige aanbieding. Met het contract krijgt Van der Vaart de kans om met Ajax in de voorronde van de Champions League te spelen en is hij verzekerd van speelminuten in de Eredivisie. Overmars hoopt hierdoor dat Van der Vaart zich weer in de kijker speelt bij Oranje en zo een plek in de selectie voor het EK 2016 kan afdwingen. Na het EK zou Van der Vaart dan alsnog gebruik kunnen maken van zijn transfervrije status.

Bron: De Telegraaf

Related posts

66 Comments

  1. Pim Ruisendaal

    Laten we hopen dat ie toch komt. Zo een speler kunnen we goed gebruiken en is voorbeeld en leermeester voor de jeugd

    1. De Ajacied

      Voor 1 jaar zal hij niet willen komen, zit er niet nog een optie voor 2e jaar?

    2. FrankiC

      Systeem omgooien. Weer ouderwets met een 10 (VdV) achter de spits en Gudelj/Klaassen erachter. Dan moet er WEL een inschuivende en meevoetballende CV gekocht worden om het gat van de ‘oude’ 6 op te vullen. Meer aanspeelpunten, minder schijterig!

      1. ajaciedpiet

        Hopelijk dan schone op z’n eigen plaats op de vleugel en niet op het middenveld

      2. FdB=Ajax

        Op zich heb je die al in huis, Bazoer.
        Maar of Frank dat aandurft, is maar de vraag.

    3. jojocoolio

      Een leermeester?? Het is een vol gevreten GELDWOLF…. Hij deed uitspraken over Ajax dat het niks voor hem was… Hij moet zonodig een jaar bij HSV blijven… Hij wilde zijn zakken nog meer vullen in Amerika… En nu meneer overal nee te horen krijgt is Ajax ineens wel weer goed… Laat hem lekker in de woestijn gaan spelen dan kan hij nog lekker centen pakken… Het is absoluut geen voorbeeld voor de jeugd…. Hij staat die alleen maar in de weg…

      1. 57 jaar fan 57 jaar respect

        Raffie jongen, je bent gewoon welkom hoor. Laat ze maar lullen allemaal, olifant heeft toch de grootste.

      2. FrankiC

        Ideale speler voor de ‘Litmanen-positie’. Is het voetballen niet verleerd, hoor. Steekpassjes en scoren uit afvallende ballen etc. Hij mag toch onderhandelen. Is gewoon de marktwerking. Maar niet tegen elke prijs, want er zijn nog een paar belangrijke posities in te vullen.
        Ik weet dat ALS hij komt, dat ie er ook voor 100% voor gaat.

  2. Arnaud

    Na de aankoop van Gudelj en het lichten van de optie tot koop bij Milik hoeft dit voor mij niet echt. Terugkeer naar Ajax was toch te min voor VdV?

    1. Valentino

      Hij heeft inderdaad te vaak geroepen niet naar Ajax te willen dus vind ook dat het nu niet meer hoeft. Als Ajax dan nog een ervaren aanvaller wil hebben kunnen ze beter vol voor Cardozo gaan.

    1. pietprecies

      Inderdaad maar er gaan stemmen op dat ze hem in de spits willen zetten…. Dat is toch niet te geloven.

      1. AFCA my World

        Idd maar is ook veel te traag,te vaak geblesseerd en houd het niet eens een hele wedstrijd vol niet fit genoeg meer, het kost je altijd een wissel, bovendien gaat hij Zivkovic in de weg lopen, nee geef het geld uit aan een topspits of ervaren verdediger !

    2. ajaciedpiet

      Heel veel want veel middenvelders hebben het dit jaar zeker niet goed gedaan. Nu kopen ze eindelijk spelers is het weer niet goed

  3. Remco425

    1 van zijn afwegingen zou zijn de lengte van zijn contract, dus ik ben bang dat hij niet in zal gaan op een 1-jarige aanbieding

    1. Braatje87

      Juist wel! Ideale situatie voor hem, 1 jaar spelen voor de club waar hij wel degelijk van houd en daarna cashen in Qatar of Amerika.

  4. nick-afca95

    Ik denk dat hij best van waarden kan zijn voor Ajax. Hij is misschien niet meer op het niveau dat hij was maar hij is zeker nog niet afgeschreven. Ook als leermeester voor de jonge jongens zal hij echt van waarden zijn. Hij weet wat er van je word gevraagt op de absolute top. Ook is het een speler met een dusdanige cariere dat elke jonge voetballer wel tegen hem opkijkt, zelfs de nu al een beetje arrogante jochies die denken dat ze er al zijn zoals Kishna. Van der Vaart zou echt een hele berg ervaring met zich mee brengen en dat is nou juist zo hard nodig in deze hele jonge ploeg.

  5. Bdg

    En nu nog graag een ervaren verdediger een aanbieding doen. Dan verheug ik me op het volgend seizoen

  6. Corr

    Zou goed wezen voor de ervaring, maar bij HSV zie je hem 1x het veld op en neer rennen en is hij kapot.. Dus voor ervaring jah voor fysiek en uithouding nee

      1. FdB=Ajax

        Haha…
        Maar ff serieus, Raffie hoeft niet het veld op en neer. Hij zal gebruikt worden als een soort 10 in de spits

        1. AFC98

          Ja dat denk ik ook, en dat eventueel met aansluitende aanvallende middenvelders die eroverheen gaan

  7. antonajax

    Dit moeten ze echt doen. Brok aan ervaring en hij kan zich in de kijker spelen. Bied m 8 ton. Plaatsing voor hoofdtoernooi CL 3 ton bonus geven!

  8. maatje68

    beter een jaar dan langer. lijkt mij geen makkelijk persoon om mee te werken.

  9. Toppertje

    Te traag voor in de spits en op het middenveld is het al te vol. Niet doen dus.

      1. Ajax nr 1

        Ja niet vergeten om dat te doen eerst wennen aan de Ajaxspeelstijl.

  10. Litmanen

    Helemaal mee eens! Je zag hoe Poulsen achteraf belangrijk was, ondanks dat hij lang niet altijd speelde. Ik blijf trouwens van mening dat als je in de Bundesliga meekunt je zeker in Nederland aan de top me kan draaien. En laten we eerlijk zijn, je hoeft hem ook niet elke week op te stellen.

  11. TeamFrankDeBoer

    Wanneer wordt nou eindelijk de achterhoede versterkt… Heitinga!!!

    1. AFCA my World

      Heitinga is net als VDV over hun top heen,hebben ook totaal geen toegevoegde waarde,gaan/komen alleen voor het geld en omdat er geen andere clubs zijn waar ze heen kunnen, nee besteed het geld aan een ervaren maar niet te oud persoon zoals een Emanuelson of Alexander Buttner,opkomende verdediger en al een brok ervaring ineen !

      1. TeamFrankDeBoer

        Helemaal met je eens, maar Heitinga kan nog makkelijk de eredivisie aan, en heeft ervaring, iets wat Ajax nu mist, hij wil zelf graag terugkomen why not?

  12. Anti sigi

    Waarom nog een middenvelder we hebben gudelj al en het gaat niet alleen om ervaring maar ook om karakter ze kunnen beter en ervaren verdediger kopen waar je wat aan hebt met ook een goed karakter

  13. Ajax nr 1

    Pfff wat een commentaar hierboven. Voorbeeldje als een speler op zijn top is speelt hij niet meer bij Ajax. Als een speler jong is wordt hij opgeleid voor de hoofdmacht te voeballen om daarna op zijn top bij een topclub met veel geld of schuld te gaan spelen voor wel geld zeg maar geld geld geld. Daarna als je geluk als club Ajax hebt kan je nog een beetje mee profiteren van de dagen dat ze nog terug willen komen om hun ervaring en hun voetbal kunstjes te tonen. Dus ook ik zeg je bent nog steeds een aanwinst ook al zou het maar 1 jaartje zijn.

    1. Ajax nr 1

      Dit is commentaar op AFCA my world. Als of die Emanuelson of Alexander Buttner zo verschikkelijk goed zijn die kunnen het bij geen 1 club uithouden.

  14. Jeroen68

    Opzouten ! Rafaël van der Verraad wilde toch zo graag naar Amerika ?

  15. Dappere strijder

    Als je dan een gok neemt, neem dan een goeie gok… en haal een Cardozo

  16. pietprecies

    Zou best kunnen dat Ajax dit ook doet om hem niet te passeren. De hele voetbalwereld roept inmiddels dat het een goed idee zou zijn als Ajax hem haalt maar eigenlijk denk ik en hoop ik dat hij niet komt. Dan hebben ze het in elk geval geprobeerd en kunnen ze door schakelen naar cardozo.

  17. Slingertje.

    Lijkt me niet verstandig maar we zullen het zien als hij echt komt.

  18. Jackson

    Cardozoooooo en niet Raphieee, die gaat alleen voor The Big Money dus in de ijskast met die kerel.

  19. 57 jaar fan 57 jaar respect

    Cardozo gaat ook voor de big money hoor. Heeft nu al salaris van 2,5 miljoen. Hij komt echt niet voor minder, wil ook eerder meer. Ajax gaat dat nooit betalen.

  20. 57 jaar fan 57 jaar respect

    Ik snap de term geldwolf trouwens niet. Toen hij van Real naar HSV ging heeft hij geloof ik 50% van zijn salaris ingeleverd. Niet zo gek als hij niet nog eens 50% wil i leveren. Dat vergeten de meeste mensen, die kijken niet eventjes terug.

Comments are closed.