Albers benadrukt nogmaals: ‘Frank vertrekt komende zomer niet bij Ajax’

0322ajax-ado_deboer

Guido Albers, zaakwaarnemer van Frank de Boer, benadrukt nogmaals dat de trainer komende zomer niet vertrekt bij Ajax ondanks dat er opnieuw belangstelling zou zijn vanuit Engeland. Manchester City zou opnieuw hebben geïnformeerd naar de diensten van De Boer die nogmaals heeft aangegeven dat hij Ajax komende zomer niet zal verlaten. ‘Frank is gelukkig bij Ajax en naast Manchester City hebben nog een aantal clubs interesse getoond maar een zomers vertrek is totaal niet aan de orde’, laat Albers weten tegenover het Engelse Sky Sports.

Bron: Sky Sports

Related posts

25 Comments

  1. jojocoolio

    GEWELDIG… Het is ook een top trainer met een Ajax hart… Op naar nieuwe succes met onze Frank

  2. Rubenkw14

    Mooi zo! Hij blijft voor mij de beste trainer bij Ajax. Dit jaar jammer en weer op naar volgend jaar. En heel de staf, bestuur en supporters moeten achter hem blijven staan ondanks dit jaar want dan hoor je weer van die supporters die negatieve kritiek geven als het 1 jaar niet lukt! Maar nu weer door en hopen op een schitterend seizoen voor alle Ajacieden

  3. SPHAFCA

    heujj nog minimaal 1 jaar tikkie breed en terug.. Dat worden weer 17 laaaange wedstrijden waar ik in de arena meer op mn telefoon zit dan dat ik de wedstrijd kijk..

    1. Braatje87

      Shit he, nog minimaal 1 seizoen met zo’n zuurpruim in het stadion, dat is nog veel erger!

      1. 57 jaar fan 57 jaar respect

        In het stadion oke, maar op het gorum pas echt een ramp 🙂

        1. 57 jaar fan 57 jaar respect

          Overigens wel raar dat iemand op zijn telefoon gaat zitten.

          1. Ajacied12341

            Ja dat klopt dan kan je beter gewoon thuis TV kijken met je mobiel

          2. Ajax nr 1

            Ik hoop ook dat Frank het beter doet dan dit Seizoen. Ik wens je veel succes want als jij dat heb dan hebben wij het ook.

  4. nick-afca95

    Frank is gewoon een hele goede trainer. Ik hoorde niemand zeiken toen hij ons 4 keer kampioen maakte. Het afgelopen seizoen was ind niet zo best maar een keer 2e worden met slecht voetbal betekend niet dat dat volgendjaar weer zo is. Met de juiste aankopen word het voetbal beter en zijn we volgendjaar gewoon weer kanpioen zoals het hoort! Ik heb er alle vertrouwen in dat ik volgend seizoen weer met plezier zit te kijken.

  5. 57 jaar fan 57 jaar respect

    Ik dacht dat Raiola de zaakwaarnemer was van Frank.

  6. maatje68

    Nee niet komende zomer. Er word niets gezegd over de winter of na de zomer. Hoop dat hij hoor Ajax een lange tijd trainer wilt blijven.

  7. Charka53

    Een man een man een woord een woord,dus Frank gaat niet weg en gaat voor z ’n vijfde

  8. quadsboy

    Frankie blijf maar nog een 5jaar zal hoor doe je dat ga je zeker wel een grote prijs winnen Lets Go

  9. Heldenzoon

    Gun hem graag het voordeel van de twijfel en wil ook dat Frank blijft. Maar, nog een jaar slaapverwekkend voetbal en dan moet hij toch echt weg….. 4x kampioen, dat wel maar niet echt sprankelend op enkele uitzonderingen na

  10. Geroldkohlen

    frank heeft wel wat meer krediet verdiend hoor, 4x kampioen in 5 seizoenen en met het jaar werd het spelers materiaal minder, nu komen er echte versterkingen bij dus zal hij meer aanvallend kunnen gaan spelen. en daarbij hij kan er ook niks aan doen dat hij afgelopen jaar niet de versterkingen heeft gekregen wat hij natuurlijk het liefste gehad zou hebben, is het gewoon razend knap dat hij 2de geworden is na 4 x kampioen. dus ben blij dat hij blijft en weer de uitdaging aangaat, en het 5de kampioenschap binneen wilt halen.

  11. Boristja

    Toppertje mag alleen wel met iets meer durf spelen soms maar ligt natuurlijk ook aan z’n materiaal!

  12. timkloppers

    ik vin het ook terecht dat hij nu eens spelers mag kopen. en mooi dat hij dat nu al doet. selectie sneller tijd om op elkaar in te spelen.

    1. 57 jaar fan 57 jaar respect

      Frank heeft in de aankopen geen beslis functie. Maximaal een advies functie. Deze constructie is er juist om te voorkomen dat een club zich richt naar de trainer met als gevolg …. nieuwe trainer …. nieuwe spelers. Ajax beslist uiteindelijk wat wel en niet goed is voor de club.

  13. PCK

    Vraagt er dan niemand zich af waarom dit nieuws is?? Meestal betekend dit heel wat anders, zoals BV “ja we hebben contact met Man C maar ze willen nog niet bieden wat wij wensen”. Krijg altijd last van spontane migraine als een zaakwaar met zijn uitspraken “nieuws” wordt.

Comments are closed.