Ajax A1 kan volgende week kampioen worden na verlies in Eindhoven

0502psva1-ajaxa1

Ajax A1 kon vanmiddag landskampioen worden door te winnen op bezoek bij psv A1. De Ajacieden slaagden daar niet in en verloren het duel met 4-2. Robert Muric en Donny van de Beek scoorden de doelpunten voor Ajax A1. Voor de A1 zal het nu op de laatste wedstrijd aankomen om zich alsnog te kronen tot landskampioen. Ajax koestert momenteel één punt voorsprong op nummer twee AZ. Volgende week zaterdag is NEC/FC Oss de tegenstander op de Toekomst.

Bron: Ajax.nl
Foto: Proshots/ Erwin Spek

Related posts

33 Comments

    1. De Ajacied

      Wie wil er nou in Lampengat kampioen worden?
      Ajax A1 dus niet, komt helemaal goed volgende week, zet hem jongens 🙂

  1. AFCAoostNL

    Uit bij PSV is ook altijd leuk…helaas niet focus naar volgende week!

        1. Elise

          Zucht, jij begrijpt niet veel van het nieuwe beleid he?! De ficus ligt op opleiden, niet op resultaat. Al eens een wedstrijd live gezien van de A1 en gezien welke toptalenten daar rondlopen?

          1. Cees1966

            Wat een bullshit zeg, hoezo geen resultaat. Ga dan ook niet moeilijk doen over een kampioenschap halen. Gewoon die boeren oprollen.

          2. Ajax nr 1

            Zo is dat cees. Zonder winst win je niets en mag je ook aan je kweekvijver wel gaan twijfelen. Als je wint doe je het goed maar een keertje verliezen leer je ook van. Onze A1 is voor mij 1 van de best voetballen de teams van europa maar dan komt de overstap naar de selectie of jong Ajax en daar gaat het met de meeste talenten mis. Zou die overstap dan toch te groot zijn. Daar moeten ze voor waken en sommige toptalenten mee laten doen in sommige wedstrijden tegen de mindere tegenstanders. Maarja A1wordt gewoon KAMPIOEN.

    1. AjaxBarcelona

      Commentaar op Elise. Waarom staat er in hemelsnaam Beantwoorden als dat negen van de 10 keer niet werkt

        1. pietprecies

          Zat ook een licht sarcastische ondertoon in hoor 🙂 maar dan nog hadden ze moeten winnen

  2. Geenemotie

    Snap de redenering niet dat toptalent niet hoeft te winnen en alleen opleiden telt. Onzin, winnen moet je ook leren. Zie het eerste team, toptalent en geen resultaat. Daar gaat het uiteindelijk toch om.

    1. AjaxBarcelona

      Winnen is in de huidige opzet van de Ajax opleiding niet het belangrijkste. Klaarstomen voor het eerste wel. Natuurlijk ga je voor de winst maar alles er omheen is in de opleiding net even belangrijker. Dat is de huidige opleidingsvisie binnen Ajax.

        1. AFCAoostNL

          Vaak een kwestie van discipline veel hard trainen etc voer je dat te ver door dan hebben ze geen plezier meer en dat staat nu voorop aldus plan Cruijff. Prestaties zijn van minder belang dan plezier en individuele ontwikkeling.
          Ze worden gewoon alsnog kampioen en ze hebben echt wel winnaarsmentaliteit getoond dit seizoen…kortom er komt een mooie lichting aan!

          1. AjaxBarcelona

            Kijk maar eens naar die uitslagen van die gastjes tegen PSG en Barcelona.

  3. AjaxBarcelona

    Überhaupt het woord prutsers gebruiken voor spelers van je favo club is simpelweg not done. Maar om de A1 prutsers te noemen grenst aan het ongelooflijke. Als er één team bovenmatig goed heeft gespeeld is het de A1 wel. Een verliespartij, al is het bij PSV doet daar niets aan af. Ik kan dan ook alleen maar vaststellen dat pietprecies in de spiegel keek toen hij het woord prutser gebruikte.

  4. AjaxBarcelona

    Ontken ik ook niet maar is niet het hoofddoel bij de opleiding.

Comments are closed.