Nouri: ‘Als De Boer komt kijken speel je altijd beter’

abdelhak_nouri

Abdelhak Nouri kan vandaag met Ajax A1 landskampioen worden als zij het uitduel met psv weten te winnen. De speler wordt veel geprezen bij Ajax en mocht al een keer ruiken aan het eerste elftal. Zelfs Johan Cruijff heeft lovende woorden over voor de A-junior.

‘Natuurlijk is het prachtig wat Cruijff over ons zegt, daar geniet je van. Ook Frank de Boer spreekt altijd mooie woorden en wat hij doet is volgens mij uniek. Op de Toekomst bekijkt hij de C-tjes, de B-tjes en de A-tjes en dat doen volgens mij maar weinig hoofdtrainers. Zo is hij goed op de hoogte wat er speelt in de jeugd. Het is gewoon een feit dat wanneer De Boer komt kijken dat je dan automatisch beter speelt’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

19 Comments

    1. ACABafca

      Ikke niet k weet cker dat nouri met goede begeleiding weer een van de nieuwe shining sterren gaat worden… Hij is een baaaassss

    2. jojocoolio

      Geld alleen voor jeugd spelers…. Want volgens mij kijken de Boer ook elke week naar zijn eerste…. En zijn die beter gaan spelen 😉

  1. 040-Ajacied

    Zou willen dat iedereen in het eerste ook zo denkt.. De Boer staat namelijk elke wedstrijd te kijken…

    1. Sjeffrey

      inderdaad, Frank de boer is daarom ook de beste trainer voor ajax. een man met clubliefde en een geweldige kijk op voetbal

    2. ajaciedpiet

      Vind ik niet, het werk van het eerst is kampioen worden en niet mogelijke sterren voor het eerste te bekijken. Dat is een taak wat bij de technische staf hoort zoals F De Boer dus doet.

  2. Mooi

    En als ik nu kom kijken als Ajax supporter ?je doet toch elke wedstrijd je best,ja toch

    1. Bastoflex

      Daar gaat het in dit artikel niet om. Lezen is blijkbaar een kunst.

    2. Remco425

      natuurlijk doen ze altijd hun best, maar net als dat je tegen een topclub speelt komen er voor hun dus ook extra krachten vrij als De Boer staat te kijken. Mooi om te lezen!

  3. AFCA---WZAWZDB

    nouri is een geweldige voetballer, hoop dat hij mag gaan debuteren in Ajax 1 volgend jaar

  4. ElSalvador

    Zou fijn zijn voor hem, maar het eerste is gebaat bij ervaren krachten in de as van het veld. Daar omheen een elftal bouwen en we worden volgend jaar weer kampioen. Met 3 van zulke ervaren spelers moet dat kunnen.

Comments are closed.