‘Ajax-scouts laten oog vallen op Griekse verdediger Goutas’

0427xanthi

Ajax is druk bezig met versterkingen voor het nieuwe seizoen. Volgens Griekse media zijn er zaterdagavond scouts van Ajax gesignaleerd bij de wedstrijd tussen Panathinaikos en Skoda Xanthi waarbij  de 21-jarige Dimitrios Goutas het doelwit zou zijn. De 1 meter 89 lange verdediger heeft nog een doorlopend contract tot 2018 bij Xanthi waardoor de club een aardige transfersom kan vragen voor de jeugdinternational.

Bron: Twitter

Related posts

43 Comments

  1. hubert

    Jazeker koop maar iemand van 35 die veel geld kost en waar je niets voor terugkrijgt als dat het beleid zou worden is het gedaan met ajax

  2. f-side64

    niet doen de 2 vorige Grieken bij ajax zijn ook niet echt suc6 vol geweest die lachgas en anetotziensos

  3. Geroldkohlen

    pfff ze zouden toch voor de ervaring gaan?? dan moet je er een halen met een leeftijd van rond de 25 a 27 jaar. waarom niet zambrano van frankfurt? ??

  4. Ajax1958

    Hmmmmm, als je het mij vraagt zijn er niet zoveel van het niveau Chivu qua wedstrijdinstelling. Bovendien moet hij leiding kunnen geven aan de verdediging. Tenslotte begrijp ik uit het stukje, dat er nog een aardig prijskaartje aan deze jongen hangt. Vandaar dat ik zeg niet doen.

  5. JCruijff

    Wesley Hoedt konden ze zo ophalen bij AZ. Maar neen hoor we gaan voor een Griek!

      1. Ajax1958

        Ik denk dat jij er weinig van snapt. Hoedt is een goeie verdediger, of denk je dat ze bij Lazio een beetje achterlijk zijn? Hoedt heeft volgens mij ook bij Hollandia gespeeld, teken dat onze scouts zitten te slapen, of nee, ze maken liever een paar reisjes naar Griekenland om daar een miskoop op te halen.

        1. AjaxBarcelona

          Tuurlijk joh. Eentje halen die net droog achter de oren is voor de verdediging. Echt logisch.

  6. AFCA my World

    Absoluut onnodig,we willen een routinier,kijk eens in Brazilië en Argentinië daar lopen echte mannetjesputters en zijn niet duur,of douglas van Djepnr !

  7. Ons Aller Ajax

    We hebben een echte leider nodig om die pubers eens een keer te leiden jammer dat Poulsen er niet meer is we hebben een echte Dick Schoenaker “De stofzuiger des tijds” .

  8. SPHAFCA

    Gaat het een keer om een grote sterke verdediger is het nog niet goed… Man man man wat een gezeik

  9. -buitenkantje rechts-

    Zijn bijnaam is “de Griekse Hulk”. Behalve Ajax hebben bv ook Anderlecht, Atalanta, AC Milan belangstelling. Afwachten dus..

  10. f-side64

    nou de Belgische competitie is van hoog niveau en Milaan is geen topclub meer en atalanta bergamo is de Italiaanse n.a.c Breda dus zegt mij genoeg als hun ook interesse tonen.

    1. qaw123

      milaan wordt wel weer een topclub alleen ze moeten een investeerder zoeken die geld
      in de club wil brengen
      daar zijn ze nu volop mee bezig

  11. Amoebe

    Ik wil een schopper….sokken omlaag en bierviltjes als scheenbeschermers. Lang sluik haar, opgestroopte mouwen, Amsterdamse humor en een splijtende pass.

    Weer iemand nog wat?

Comments are closed.