Braamhaar erkent fout: ‘Het was geen hoekschop’

0426pec-ajax_ron_jans

Scheidsrechter Eric Braamhaar kende Ajax in de slotfase van het duel met PEC  Zwolle een hoekschop toe en daaruit scoorde Sigthorsson de 1-1. Achteraf was er veel commotie over de beslissing van Braamhaar omdat de hoekschop onterecht zou zijn gegeven.

Mike van der Hoorn kopte uit de eerste corner de bal naast het PEC Zwolle doel maar Braamhaar zag dat schijnbaar anders en kende opnieuw een corner toe waaruit Sigthorsson scoorde. Braamhaar gaf na afloop toe dat hij fout zat. ‘Als scheidsrechter wil je nooit een verkeerde beslissing nemen die van invloed is op het resultaat. Dat was vandaag helaas wel zo. Ik ben met de pest in mijn lijf huiswaarts gereden, dat mag men best weten’

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

11 Comments

  1. Ronald96

    Hoe vaak is er bij Ajax wel niet een doelpunt onterecht afgekeurd vanwege buitenspel?

  2. G-Force

    Dat is voetbal, ik herinner mij nog een bekerduel van jong Ajax van seizoenen geleden, waarbij de tegenstander na rumoer op tribune van de tegenstander de wedstrijd stil werd gelegd, deze wedstrijd werd hervat met een hoekschop van tegenstander waaruit ook werd gescoord.

    Dus boeie, de ene keer zit je aan de juichende kant en de andere keer aan de ik voel mij benadeeld kant

  3. -buitenkantje rechts-

    Is wel kenmerkend dat een fout van de scheids er voor zorgt dat je tenminste nog gelijk speelt tegen PEC.

    1. Sazzz

      fout van Zwolle hoor. Tis geen penalty die je gewoon ff vrij op doel eist. het was zelfs geen perfecte trap, precies op iemands kop.

  4. Sazzz

    sowieso gewoon onzinnig. een corner kun je gewoon verdedigen hoor. maar als je Ajax drie keer laat schieten en de bal niet wegwerken, is het toch gewoon je eigen schuld.

    1. -buitenkantje rechts-

      Wat ik bedoel is dat het doelpunt niet uit een vloeiende goed uitgespeelde Ajax aanval kwam. Het was een forte beslissing van de scheids die zorgde dat er een corner kwam die toevallig voor de voeten van Sigthorsson viel.

  5. quadsboy

    Hahahhaa ze kunnen ook niet alles zien hahahahaha het was slecht maar altijd goed niet verliezen hahahahaha

  6. AFCA my World

    Lekker de pest in zijn lijf laten,zo gingen wij ook naar huis,na weer een waardeloze wedstrijd !

  7. SPHAFCA

    WK finale 2010, Nederland had een corner moeten hebben, kregen we niet, tegen aanval scoort Spanje de winnende. Het kan dus op veel ergere momenten 😉

Comments are closed.