Onbegrip bij campagnevoerders Klassieke Ajax-logo na besluit directie (Incl video)

0419ajax-nac_oudelogo

De Ajax-directie kwam afgelopen week met het bericht dat het niet van plan is om het oude Klassieke Ajax-logo terug te laten keren. Grote spandoeken in het stadion, posters door de hele stad, een optocht door het centrum en de steun van onder meer oudgedienden Johan Cruijff en Sjaak Swart is blijkbaar voor de directie nog steeds geen reden om het logo in ere te herstellen. Sander Huisman van de AFCA Supportersclub geeft uitleg voor de camera van AT5.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Bron: AT5

Related posts

15 Comments

  1. Hoezo

    Iedereen moet weigeren een Ajaxtenue te kopen met het huidige logo dr op.kijken of er dan iets veranderd

  2. PvL020

    Pijnlijk dat dit zo’n groot issue moet blijven. Schrijnend om te lezen dat in mijn ogen niet geluisterd wordt of een gesprek of verklaring komt waarom niet het oude logo? Gewoon het gaat niet gebeuren punt. Maar het oude logo verdwijnt nooit en wordt nu nog alleen maar mooier en klassieker. Een soort cult logo. Ik blijf hem dragen!!!!

  3. nicks

    heel jammer inderdaad!! Maar zoals bij alles bij de directie gaat dit alleen maar om geld. jaren geleden toen deze discussie ook al leefde is er gebleken dat de directie vind, dat het nieuwe logo beter verkoopt in het buitenland. hier houd men nog steeds aan vast. dus een dikke “fuck you” vanuit de directie naar ons supporters! gaat niet om ons maar alleen om geld geld geld!

  4. Ajax nr 1

    De BOBO’S denken echt dat hun AJAX zijn stelletje mafketels. De club AJAX is van de supporters en van niemand anders. Zonder supporters geen AJAX. Directie wakker worden jullie zitten er door en voor ons en niet voor jezelf hoor.

  5. bob-p

    Waarom toch niet? Het logo waar Ajax groot mee is geworden! het logo van de beste club van Nederland

  6. Wes86

    Ze kunnen op zijn minst een onderzoek starten naar de populariteit van het logo. Belachelijk dat ze gewoon ‘nee’ zeggen, zonder de optie serieus te bekijken.

  7. Charka53

    Het is jammer dat het oude logo niet meer terug komt ,laat dan aub het oude voetbal maar terug komen !!

  8. Slingertje.

    De Ajaxleiding speelt een heel vies spelletje en had allang besloten om die smurf te houden ipv het oude logo. Eigenlijk meot iedereen alles boycotten waarop die smurf staat.

  9. Ajax4ever1983

    misschien een grote sticker over het huidig logo heen plakken?
    Of zelf sponsoren voor de terugkeer van het oude logo?

  10. ajacied078

    als ik een kraan had dan zou ik als beetje hooligan zelf die logo’s van de arena slopen en het oude logo erop hangen. hint hint haha ??

    1. 55years4Ajax

      Je kan zo’n kraan gewoon huren hoor. Enne …. niet afschuiven naar een hooligan maar gewoon zelf dapper wezen. Ik heb nog nooit iets zelf gekocht met het nieuwe logo erop. Zo kan het ook hoor.

Comments are closed.