Jong Ajax verliest thuiswedstrijd tegen Helmond Sport: 0-2

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vanavond op de Toekomst met 0-2 verloren van Helmond Sport. Al na een kwartier stond Jong Ajax op achterstand. Keeper Onana blunderde waardoor Elbers de bezoekers aan de leiding bracht. Niet veel later kopte Diouck raak uit een hoekschop en dat betekende de 0-2. Na het inbrengen van Donny van de Beek en Abdelhak Nouri kwam Jong Ajax iets beter voor de dag maar kwam het niet tot scoren. De nederlaag is de zesde op rij voor het team van Andries Ulderink en Jaap Stam.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Lartey Sanniez (57. Van de Beek), Van Bruggen, Sporkslede (46. Mirani), Owusu, Noordhoff, Warmerdam, Bakker, Acolatse, Hendriks, Menig (57. Nouri)

Bron: Twitter

Related posts

19 Comments

 1. 55years4Ajax

  Seizoen te lang voor de jeugd tegen vele oude rotten. Worden ze uiteindelijk hard van dus komt voor de meesten wel goed.

  1. Ajax nr 1

   Sjongesjonge echt jij heb er echt verstand van. Wat in de hoofdmacht allemaal loos is slaat altijd over op de lagere elftallen.

     1. Ajax nr 1

      Dat zijn jou woorden maar als je dat ook al over jezelf zeg. Is het misschien beter voor jou om je mond dan maar te houden. Van mij mag je praten maar praat dan zinnige dingen

     2. 55years4Ajax

      Gelukkig bepaal ik, net als jij, zelf wat ik zinnig vind. Als ik mijn oren moet laten hangen naar de meesten hier kan ik beter mijzelf direct dement laten verklaren. Apart trouwens dat mensen met afzeik reacties vaak gewoon alles kunnen zeggen zonder commentaar te krijgen. Als je inhoudelijk op zaken ingaat krijg je zelden of nooit een inhoudelijke reactie terug maar eerder een sneer

   1. -buitenkantje rechts-

    Mee eens. Dat gerommel tussen Jonk en Frank de Boer komt de sfeer niet ten goede. Sfeer wordt nogal eens onderschat in een team. Met een goede sfeer in je team heb je wat voor elkaar over, loop je wèl die extra meters. Ben het er niet mee eens dat het aan de leeftijd zou liggen. Een fysieke belasting van 1 wedstrijd per week is voor deze getrainde jongens makkelijk op te brengen. Ik zoek het meer in chemie in de ploeg..

 2. Spellingskontrole

  Een van de weinig lichtpuntjes dit seizoen was jong-Ajax die het wel voor elkaar kregen spectaculair voetbal te spelen met de gekste uitslagen. Ze konden winnen en verliezen van iedereen. Maar zelfs dat is nu voorbij

 3. 55years4Ajax

  Oke, excuus dat ik niet gestart ben met het afvallen van de jongens of gestart met cynische opmerkingen. Ik ben wat dat betreft onverbeterlijk blijkbaar. Zo stom dat ik het vanuit een manier blijf benaderen waarin ik kansen blijf zien voor de toekomst. Nogmaals excuus.

 4. Litmanen

  Nou vooruit dan maar…
  Jong Ajax bestaat voor een gedeelte uit jonge spelers die er nog moeten komen en een gedeelte “afgevallen” of van een blessure terugkomende spelers van het eerste.
  Allemaal fulltime profs die alle mogelijke faciliteiten hebben en of krijgen om top te presteren, beter kan echt niet! Dan móet je dus niet aankomen met excuses omdat ze tegen ervaren ploegen moeten spelen. Die ploegen hebben veel minder begeleiding en mogelijkheden.
  Ik vind dus dat ze geen excuses hebben om zo matig te presteren. Volgens mij is het een kwestie van volkomen onterechte zelfoverschatting.
  De heren denken dat ze al verheven zijn omdat ze dat prachtige shirt mogen aantrekken.

Comments are closed.