‘Arsenal toont belangstelling voor Ajax B1-speler Malen’

De_Toekomst

Donyell Malen speelt zijn wedstrijden in Ajax B1 en scoort dit seizoen aan de lopende band. De jeugdspeler heeft hiermee de aandacht getrokken van diverse scouts en Arsenal lijkt in te zien dat er weer een groot talent aanwezig is op de Toekomst. De Engelse club ziet in de speler gelijkenissen met Thierry Henry.

Malen is onlangs zestien jaar geworden en mag dus een contract tekenen maar heeft van Ajax nog geen voorstel ontvangen. De speler laat zijn belangen behartigen door zaakwaarnemer Raiola en die is zoals bekend niet te beroerd om in actie te komen als er belangstelling is voor jonge Ajacieden. Volgens de bekende zaakwaarnemer is de piepjonge aanvaller een fenomeen. “Het grootste talent dat op De Toekomst rondloopt”, aldus Raiola.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

14 Comments

  1. 55years4Ajax

    Hebben die ouders een hekel aan Ajax dat ze ook met dit mannetje in zee gaan? Het kunnen haast geen Ajax supporters zijn.

  2. dickst14

    lijkt mij het beste om een jonge speler maar gelijk te vertellen van zaakwaarnemer te veranderen of anders ajax te verlaten om conflicten te voorkomen.

  3. Litmanen

    Je begrijpt die ouders niet. Iedereen weet dat die man alleen maar met zijn eigen portemonnee bezig is. En wat doet Ajax in zo’n geval? Gaan die die praten met de ouders?
    Ieder verstandig mens weet dat de kans groot is dat een jong talentje mislukt in Engeland, voorbeelden genoeg.

    En ook, waarom heeft Ajax die jongen nog geen aanbieding gedaan als het zo’n groot talent is?

    Absoluut niet de bedoeling om paniek te zaaien, maar zou zo’n halve mafioso zich veilig voelen als hij over straat gaat? Hij moet inmiddels toch wel een berg vijanden hebben.

    1. 55years4Ajax

      Er zit volgens mij een leeftijdsgrens aan aanbiedingen. Geen leeftijdsgrens aan interesse tonen. Hij is al bij Ajax dus de bal ligt straks bij de ouders denk ik. Zijn de ouders werkloos of heeft er een geen goede baan ….. tsja dan weet je al bijna zeker wat er gaat gebeuren. Die mensen denken ook aan hun eigen inkomen.

  4. -buitenkantje rechts-

    Natuurlijk zegt hij dat het het grootste talent op de toekomst is. Kan hij er meer voor vragen, goed voor zijn eigen beurs. Neem aan dat Ajax voor ieder jeugdig talent een bepaalde planning heeft en dat heeft doorgesproken heeft met de ouders. Jammer genoeg zien ouders hun oogappel vaak ook als een mooie zak met geld. Hoop niet in dit geval. Hoewel, met Raiola als zaakwaarnemer..

  5. afcajax1900

    die man begint zich ook al te bemoeien met jeugdspelers hij gaat te ver hij moet gwn lkkr in Italië spelers gaan handelen

  6. AFCA my World

    Word het niet eens tijd dat die Rioolrat pootje gelicht word ? En hij mag dan best wel verkeerd vallen ! Tijdje geen last meer van hem !

Comments are closed.