Newcastle wil Anita betrekken in ruildeal met Clasie

0423anita

Jordy Clasie staat in de belangstelling van Southampton maar volgens de Britse tabloid Daily Mirror zou ook Newcastle United belangstelling hebben voor de feyenoorder. Op zich denk je; wat heeft dat met Ajax te maken maar The Magpies zouden ex-Ajacied Vernon Anita in de deal willen betrekken. Anita zou in dat geval naar rotterdam moeten verkassen.

Volgens Daily Mirror is de belangstelling van Southampton echter een stuk concreter. Ronald Koeman is een oude bekende van Clasie. Koeman ziet in de middenvelder een mogelijke opvolger als Morgan Schneiderlin vertrekt.

Bron: Daily Mirror

Related posts

21 Comments

      1. f-side64

        newcastle United is geen hoogvlieger en hij is daar niet altijd zeker van 1 basis plaats en wie sneuvelt er dan mocht mark hem terug halen ?

        1. afcajax1900

          hij mag van mij wel terug komen is goeie versterking op het middenveld hoor

  1. Blowke

    Hij heeft ruim 12 jaar bij Ajax gespeeld, was soms zelfs betrokken bij activiteiten van de harde kern. Bullshit verhaal dus, hij zou dat zelf nooit doen..

  2. jojocoolio

    Hij moet lekker doen waar hij zin in heeft… Succes waaraan ook… Oke behalve in 010 dan 😉

  3. -buitenkantje rechts-

    Waarom denk je dat ze Anita willen ruilen. Omdat het een wereldspeler is? Laat lekker gaan. Spelers gaan daar waar het meeste geld is. Erger me enorm aan oud-Ajacieden die zeggen te willen terugkeren en vervolgens liever naar een zandbak gaan voor de cash dan echt teug komen om hun oude club te helpen. Clubliefde? Naïef hoor..

Comments are closed.