Mulder: ‘Kritiek De Boer is te laat’

0910janmulder

Jan Mulder heeft maandagavond in het Belgische programma Extra Time laten weten dat de tirade van Frank De Boer tegenover zijn spelersgroep op maandag behoorlijk aan de late kant was. De Boer hield zijn spelers een spiegel voor in de wetenschap dat de landstitel is verspeeld en dat er behoorlijk slecht werd gepresteerd in de thuiswedstrijd tegen NAC.

‘Godverdomme, het is schitterend weer’, vloekte hij. ‘Kom gewoon twintig minuten eerder en ga wat doen. Maar nee, we komen allemaal sjokkend aan. Tjeeses, wat hebben jullie een zwaar leven’, begon De Boer voorafgaand aan de uitlooptraining op maandag. Mulder is niet onder de indruk van de tirade van de trainer. ‘Ajax speelt al jaren zoals als hij het verwoord. Sjokken, geen zin, lusteloos, het is mooi weer, en daar komt hij mee aan als psv kampioen is, tja dan ben je te laat’.

Bron: Canvas

Related posts

15 Comments

  1. Velibor

    Frank is een goeie trainer volgens mij en uiteraard ons allen maar geef jan wel gelijk! Vorige week zat ie er ook al bij als een dood vogeltje bij studio-voetbal,dus zou zeggen pak zo gauw mogelijk het vliegtuig en pak eens een paar weken flink vakantie zodat we volgend seizoen weer eens echt trots op onze club en onze trainer kunnen zijn!!

  2. AFC98

    Dit is echt niet de eerste keer dat frank zo uit z’n dak gaat hoor dit seizoen… We missen gewoon de wil om te winnen, en misschien ook wel de kwaliteit… We hebben allerlei leuke talenten, maar de spelers van psv zijn momenteel bijna allemaal beter dan dat er bij ons in staat (behalve Klaassen, el ghazi, Veltman)

    1. FdB=Ajax

      Klopt… Het ligt echt niet aan de trainerskwaliteiten van Frank de Boer, want dit soort uitbarstingen heeft hij vaak genoeg. Er is gewoon niet genoeg kwaliteit/klasse/karakter in de ploeg, waardoor de talenten die tegen de top aan zitten onzeker worden en niet presteren.

  3. ajaxpers

    Ach ja, het geheugen van Jan Mulder heeft ook zijn tijd gehad maar toch vindt hij dat hij alles moet kunnen zeggen terwijl hij iedere zondagavond aan tafel gecorrigeerd wordt.

  4. Litmanen

    Jan Mulder is natuurlijk een ouwe zeurkous, die voor dat zeuren en zeiken overal een behoorlijke vergoeding ophaalt, waardoor hij een heel leuk leven kan lijden.

    De Boer heeft laten zien dat als het leven tegenzit nog niet de capaciteiten bezit om het stuur om te gooien. Wat Cocu direct voor zijn kiezen kreeg krijgt De Boer nu. Ik ben benieuwd hoe hij dat gaat doen en kijk uit naar volgend seizoen. Talent genoeg, zeker als we er nog een paar bijtertjes bijkrijgen.
    En dat de spelers als een stel ouwe wijven naar de training komen kan en mag geen verrassing zijn voor De Boer. Hij ziet dat stel elke dag. Ik vond die schreeuwpartij iets voor de bühne. Zoals Cocu dat ook een keer gedaan heeft voor de t.v.
    De Boer zet elke week een ander elftal neer, dat is meer iets om over na te denken. Geen automatisme dus geen balsnelheid, precies waar we met zijn allen steeds over vallen. Steeds minder zelfvertrouwen dus niemand durft meer die bal over veertig meter te geven.

  5. hetje

    deze kritiek heeft Frank al een tijdje. maar nu het op tv komt denken mensen dat het nu de eerste keer is dat hij boos word.

  6. Johndevlam

    Ik vondt de kritische noot van Frank de Boer nog wat aan de lichte kant wat de boosheid betreft. Ik kan me nog herinneren dat hij bij een 1-5 stand tegen NEC pas echt uit zijn dak ging toen Ajax die goal tegen kreeg. Dit mis ik de laatste jaren ook bij de Boer. Hij heeft zijn spelers te lang in bescherming genomen en nu het te laat is komt hij hiermee aanzetten. Deze jongens verdienen tonnen per jaar en mogen best eens harder aangepakt worden. Als wij op ons werk niet functioneren krijgen wij het ook te horen en kun je wellicht je biezen pakken tegen een mager loontje

  7. Velibor

    De hele boel is uitgeblust en moet gewoon vakantie nemen liefst zonder smartphone haha!

  8. Ajax4ever1983

    De tirade was niet te laat. uit het filmpje blijkt dat hij al eerder boos geworden was.

  9. -buitenkantje rechts-

    Lijkt een beetje als iemand die tegen een Golfje schreeuwt dat ie een Ferrari moet worden. Het zit er gewoon niet in.

Comments are closed.