Jong Ajax onderuit bij Jong FC Twente

0420jongtwente-jongajax_warmerdam

Jong Ajax is in de Jupiler League tegen Jong FC Twente met 1-0 onderuit gegaan. Ter Avest zorgde na een uur spelen voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Er waren nauwelijks kansen te noteren in de wedstrijd die voor een handjevol supporters werd afgewerkt in de Grolsch Veste.

Andries Ulderink reageerde gelaten op de nederlaag en viel zijn ploeg geen gebrek aan inzet te verwijten. Volgens de coach was er sprake van een overwicht maar tot echte kansen leidde dit amper. “Wij hadden het meeste balbezit en FC Twente gokte op de omschakeling. Het probleem was alleen dat wij te weinig deden met dat balbezit. We kozen te vaak voor de moeilijke oplossing., hielden de bal te vaak aan onze voet en creëerden daardoor eigenlijk geen kansen”, zo analyseert Ulderink op Ajax.nl. “De jongens hebben alles gegeven vanavond, daar lag het niet aan”

Opstelling Jong Twente: Bednarek, Ter Avest, Bijen, Verlaan, Koppers, Van der Heyden, Kusk, Holscher, Oosterwijk, David en Miyachi

Opstelling Jong Ajax: Onana; Tete, Sporkslede (75 Lartey Sanniez), Van Bruggen, Owusu; Bakker, Noordhoff, Warmerdam; Acolatse, Zivkovic (79 Vissie), Menig

Bron: Ajax.nl

Related posts

5 Comments

  1. Ajaxvoorhetleven

   Tsjonge jonge, het is het eind van het seizoen hoof. Jonge spelers tegen spelers van gem. 26. Dan is de pijp leeg. Ze hebben voldoende mooie dingen laten zien.

  2. AFC98

   We hebben genoeg toekomst hoor met bazoer, milik, el ghazi, Kishna, Klaassen, Andersen, riedewald, Sinkgraven en bijna de hele A1

 1. Velibor

  Die ulderink is gewoon een dooie doodbidder die bij ons bij de graafschap al een dooie lul gevonden werd,hoe moet die nou de jeugd motiveren om er nog ff een paar potjes tegenaan te gaan?

 2. -buitenkantje rechts-

  Het is gewoon geen top in jong Ajax. Lusteloos naar het einde van het seizoen. Die jongens zouden hun longen uit het lijf moeten lopen, zodat ze volgend jaar misschien in Ajax1 spelen. Frank heeft gelijk.. Slappe hap!

Comments are closed.