Cruijff predikt rust: ‘Hoofdzaken binnen de club aanpakken’

1125cruijff

“Psv heeft een uitstekend seizoen gedraaid, waar ze erin zijn geslaagd om weinig onnodige druk over zichzelf af te roepen. Vanuit die situatie heeft de club weinig misstappen gemaakt en is psv de terechte kampioen”, zo stelt Johan Cruijff in zijn wekelijkse column in de Telegraaf. Cruijff laat verder weten inmiddels op de hoogte te zijn van de situatie binnen Ajax. Hij predikt rust en eenheid in de club zodat los van de emoties gekeken kan worden naar wat exact de hoofdzaken zijn die aangepakt moeten worden.

“Het is nu zaak dat iedereen binnen de club weer snel dezelfde kant opkijkt. Psv heeft dit seizoen duidelijk gemaakt dat als Ajax dat niet doet, het niet meer vanzelfsprekend is dat we kampioen worden. De stap die nu moet worden gemaakt is om vanuit een verbeterde opleiding beter te presteren met voetbal waar Ajax voor staat en wat leuk is om naar te kijken. Daar zullen we met z’n allen aan moeten werken. Door de rust in de club te houden en de ontwikkeling van alle betrokkenen goed in de gaten te houden. Onder het mom, wie kan nog beter en wie moet anders functioneren. Dat laatste moet vooral op een constructieve manier gebeuren, waarbij iedereen voor ogen houdt dat alles in het belang van Ajax gebeurt.”

Bron: De Telegraaf

Related posts

12 Comments

  1. Litmanen

    Laat het Johan in elk geval duidelijk zijn dat we volgend jaar niet met een jeugdelftal van start kunnen. Dan wordt het drama alleen maar groter.

    1. nick-afca95

      Johan heeft geloof ik zelf ook gezegt dat versterken met ervaring logisch is maar dat je wel gericht aankopen moet doen. Ik heb alle vertrouwen in hem en ik weet zeker dat volgend seizoen beter zal lopen. Dit seizoen was voor de fans een klote seizoen maar de club heeft er wel van kunnen leren.

      1. rickert

        ik denk dat Johan alleen meer stappen zal gaan moeten ondernemen dan zijn wekelijkse artikel waarin er weer eens wat kritiek staat.. dit is zijn revolutie die op dit moment uit elkaar valt en dus zal er gelijmd moeten worden.

  2. Mooi

    Cruijff doet alles op afstand en dat is niet goed we moeten een balans vinden dat alle linies goed bezet zijn

  3. jojocoolio

    Gewoon een beetje versterken en verdergaan.. Na 4 mooie jaren hebben we een dipje gehad, niks meer , niks minder… Volgend seizoen weer kampioen….

  4. ElSalvador

    Mooi gesproken Johan. Doorgaan met het ingeslagen beleid en je niet laten afleiden door dwazen en idioten.

  5. ferike

    Ik geloof in zijn visie
    Spreekt ook geen onzin en ziet het spel, als geen ander

    LAAT HEM ZIJN WERK DOEN !!!!

Comments are closed.