Van Rhijn: ‘Hoop dat de supporters nog komen tegen Cambuur’

0419ajax-nac_oudelogo

Ricardo van Rhijn beseft opnieuw dat Ajax in de thuiswedstrijd tegen NAC niet bepaald aan klantenbinding heeft gedaan. De verdediger zag Ajax een matige wedstrijd spelen die uiteindelijk eindigde in een teleurstellende 0-0.

‘Wij waren opnieuw niet goed genoeg en NAC hield de boel goed dicht. Dan krijg je een matige wedstrijd die niet leuk is om naar te kijken. Ik hoop dat de supporters het nog op kunnen brengen om te komen kijken naar de laatste thuiswedstrijd tegen Cambuur. Wij zijn verplicht aan hen om het seizoen goed af te sluiten’, zo laat Van Rhijn weten tegenover Amsterdam FM.

Bron: Amsterdam FM

Related posts

29 Comments

  1. Ajacied12341

    Dat zeggen ze altijd ‘de volgende wedstrijd gaan we super goed spelen’

        1. HURBIE

          ja hij houdt de hand NOG boven hun hoofd anders komt er helemaal niks meer uit LABBEKAKKERS

  2. Sjeffrey

    Ik vind dat ajax als laatste wedstrijd alle kaarten gratis moet verkopen. vanwege de slechte prestaties en het vreselijke spel. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

  3. f-side64

    Ik ben er voor dit seizoen klaar mee na weer een beroerde wedstrijd zelfs fc knudde toont meer strijdlust

  4. ajaxpers

    Ik ga wel of ze nou goed spelen of niet. Het is mijn club ook in slechte tijden.

  5. johnie stalker

    ‘We zijn het aan de supporters verplicht’? Dat ben je élke wedstrijd! Je bent professional, je bent het ons elke minuut dat je op dat veld staat verplicht!

  6. Litmanen

    Spelers spelen niet met opzet slecht. De opstelling moet deugen want er is kwaliteit genoeg. In dit geval lijkt het me dat De Boer eens een logische opstelling moet maken. Schone ouderwets op rechts en Ghazi in de spits, Fischer op links. Klaassen, Bazoer en Sinkgraven in het midden en achterin zoals gisteren. Sigi maar even niet in de etalage, dat scheelt een hoop irritatie.

    1. f-side64

      dat ben ik niet eens met je litmanen depay 20 goals d jong 19 wijnaldum 12 dat zegt toch veel over scorend vermogen wij hadden milik en siggi dus pisvee heeft op dit moment een betere selectie bedank het technische hart maar

  7. qaw123

    de spelers moeten minder met hun spelcomputer
    spelen en meer buiten tegen een bal schoppen

  8. Frenk de Boer

    Kerel luister nou eens, jullie zijn degene die daarvoor moeten zorgen! Ga nou een fatsoenlijk voetballen, liever met 4-3 onderuit dan weer zon dode 0-0! Jullie spelen nu toch nergens meer voor, vermaak het publiek dan! Probeer iets nieuws! Doe iets!

  9. Ajax4everandever

    Opstelling
    Doel: Cillessen
    Achter: van Rhijn – Veltman – Viergever
    Midden: Bazoer – Serero – Sinkgraven
    Midden met punt naar voren: Klaassen
    Voor: El Ghazi – Zivkovic – Fisher

    Hiermee zijn we heerser op het middenveld en komt de voorhoede als vanzelf in stelling. Achterin waakzaam en Serero als stofzuiger.

    1. dickst14

      elke speler van nac liep van Rijn voorbij alsof hij er niet stond. als we er 100 maken dan zou dit kunnen want we krijgen er zeker 50 tegen op deze manier.

      1. Ajaxvoorhetleven

        Als je een sterk middenveld hebt, ontlast dat de verdediging. Anders vd Hoorn voor Veltman? Tactiek hoeft niet moeilijk te zijn.

    2. Vakje129

      Laat Veltman maar thuis als hij een bal diep moet geven op rechts dan speelt hij hem door het midden ,moet hij openen op links dan maar een tikkie breed en moet hij de rust bewaren dan weet hij het niet meer ,want de Boer ging gisteren helemaal uit zijn dak toen Veltman de zoveelste bal niet goed gaf.

    3. qaw123

      Ajax4everandever
      je bedoelt zeker
      Doel : Cassilias
      Achter:
      DLuiz,Pepe,Modric,Puyol
      Midden:
      Xavi,Ibrahimovic,Iniesta
      Aanval:
      Suarez,Messi,Ronaldo

      1. Ajaxvoorhetleven

        Nee, ik bedoel de spelers die ik noemde. Die kunnen zelfs Barcelona verslaan.

  10. Ajaxvoorhetleven

    Enne …. Ik kom op zeker. Sla geen thuiswedstrijd over. Altijd achter mn cluppie, in goede en zwaar beroerde tijden. Steunen moet je altijd.

Comments are closed.