Tete lijkt slachtoffer te worden, Ajax op zoek naar sterke verdediger

0215ajax-twente_tete

Mike Verweij, Ajax-watcher bij De Telegraaf, komt met opmerkelijk nieuws. Verweij schrijft dat Ajax zich binnenkort wil versterken met een jonge, sterke verdediger. ‘Ajax is op zoek naar een verdediger van 17 of 18 jaar en wil deze klaarstomen voor het eerste elftal’. Verweij laat niet weten wie Ajax op het oog heeft maar dit lijkt geen goed nieuws voor Kenny Tete en Mike van der Hoorn waarvan Ajax op termijn waarschijnlijk afscheid van zal nemen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

42 Comments

  1. JBAFCA

    17 of 18 jaar? Begrijpt frankie nog steeds niet dat je met een team vol jeugd geen kampioen wordt?

    1. EvdB

      Jammer dat sommige jeugdspelers zo weinig echte kansen krijgen.
      Wat van buiten komt is zeker niet beter (zie Viergever vs. Denswil etc.)

  2. jojocoolio

    Die laat je toch nog een jaar rijpen in jong Ajax of zie ik dat nou verkeerd…. Haal er een top verdediger bij en breng Tete rustig…. Zo mogelijk lijkt dit me niet om te doen….

      1. AFC98

        Nope, ook met gudelj ze zeiden eerst al gelijk gudelj is Ajacied, en nu blijkt dat nog lang niet zo te zijn…

        1. Braatje87

          De media brengen dit naar buiten. Je moet je hoofd niet zo snel op hol laten brengen, want 70% van dit soort geruchten is grote onzin!

  3. Ajax4everandever

    Waar staat dat die jongen direct in het eerste zou staan? Juist het tegendeel. Klaar stomen geeft aan een traject volgen naar het eerste. Blijkt dus nu onvoldoende body aanwezig te zijn in de aa komende spelers.

  4. Ajax1958

    Wat ik niet begrijp , is dat we Jaap Stam hebben rondlopen en dat er toch geen sterke verdedigers doorbreken. Als ze niet goed genoeg zijn moet je toch zeker 1 bikkel kopen.

    1. Coenie

      Maar omdat Jaap Stam met ze werkt betekent toch niet dat het “Jaap Stam kloonen” worden? Die stevige bouw moet je van jezelf hebben. Daarbij komt dat Stam zelf ook pas op latere leeftijd doorbrak, toch?

      1. Misterajax

        Maar Jaap stam en Frank de Boer kunnen wel aangeven dat er een bikkel mist in de verdediging en dat zouden zij toch ook moeten zien als fantastische oud verdedigers. Als zij zien dat dit mist moet je ernaar opzoek of het zelf opleiden, beiden gebeurd momenteel niet goed genoeg!!!

  5. Putjuuh

    Laten we lekker allemaal wachten tot de transfermarkt, veel succes met je druk maken om onzin

  6. AFCA my World

    Blijkbaar moet iedereen gewoon wat roepen, Tete is echt een goede verdediger voor de toekomst en van de Hoorn speelt prima als hij het vertrouwen krijgt,dus waar die vent over praat lijkt me grote onzin, en idd we zullen wel zien wat er komt,we kunnen van alles roepen en spelers als Boilessen (terecht) afbranden,maar ze trekken toch hun eigen plan !

  7. Ajacied12341

    De Telegraaf brengt de laatste tijd wel veel nieuws over ajax uit moet nog geloven dat het echt zo is want ze zitten er vaak naast gewoon wachten tot de transferperiode en dan krijgen we het nieuws wat we kopen

  8. Basbaard

    Misschien dat ajaxfanzone kan kappen met plaatsen van berrichten waarvan de telegraaf de bron is?? Fuckin onruststokers zijn het bij die nep krant

  9. Starke

    Ajax maakt goede spelers kapot. Zo tegenstrijdig elke keer. Men haalt de gif uit spelers want er mogen alleen brave gehoorzame jongetjes in het eerste elftal. Word hier echt moedeloos van. Er komt een tijd dat spelers dit niet meer zullen pikken en ajax de rug toe draaien.

  10. Hika77

    Ze zouden hem toch kunnen verhuren?
    Maakt hij z’n vlieguren en als die écht goed is kan die terugkomen.

  11. Cees1966

    Weer zo’n talent die veel te licht bevonden wordt, en terecht! Veel te slap en te sloom voor de top.

  12. -buitenkantje rechts-

    Ajax is altijd op zoek naar talentvolle spelers van 17/18 jaar die dan klaargestoomd moeten worden voor Ajax1. Zowel verdedigers, middenvelders als aanvallers. Kulbericht…

  13. quadsboy

    Jammer als je dat laat doen! Hou nou gewoon vast wat beter gaat en kan worden. Maar ja Frankie weet wel wat hij aan het doen is

Comments are closed.