Gudelj laat nog niets los maar geeft aan: ‘Ajax is een stap omhoog’ 

0408gudelj_kishna

Nemanja Gudelj houdt vooralsnog bij hoog en laag vol dat hij pas aan het eind van dit seizoen een besluit maakt over zijn toekomst. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft hij vandaag wel aan dat hij Ajax als een reële optie ziet. De Telegraaf meldde afgelopen woensdag dat de middenvelder van AZ al rond zou zijn met Ajax en dat Ajax de gelimiteerde transfersom van circa zes miljoen euro neer wil leggen voor de aanvoerder van de Alkmaarders.

Gudelj zelf denkt klaar te zijn voor een volgende uitdaging. ‘Ik wil een stap omhoog maken om mezelf te ontwikkelen en Ajax is een stap omhoog. ‘Ik heb nog niet met Ajax gesproken’, citeert het AD. ‘Pas aan het eind van het seizoen wil ik erover nadenken. Ik wil nu eerst op een goede manier het seizoen bij AZ afmaken’.

Eerder was ook directeur voetbalzaken van AZ; Ernest Stewart tegenstrijdig in zijn berichtgeving door te ontkennen dat Ajax zich had gemeld om enkele uren later alsnog te bevestigen dat Ajax zich wel degelijk officieel gemeld had voor de aanvoerder van AZ.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

31 Comments

    1. Ruubruub

      Ga er maar vanuit dat ie komt. Zulk soort uitspraken duiden daar bijna altijd op, de club met interesse complimenteren maar niet letterlijk iets over je overgang zeggen.

  1. bezemsteel

    Die komt wel, ze praten allemaal alsof het nog onduidelijk is omdat ze gewoon nog niet meer mogen zeggen. Maar gudelj, welkom bij de mooiste club van nederland!

  2. Joeguh9

    Kom maar gauw onze kant op jongen!! Ideale gifkikker voor ons brave middenveld!

  3. Macky

    Goeie speler maar zonde van het geld we hebben al zo veel middenvelders haal maar een paar goeie verdedigers

    1. Cees1966

      Hoezo zonde, er is toch voldoende geld om alsnog goeie verdedigers te halen. Nee ze moeten dat geld lekker op de bank laten staan. Maar met geld op de bank word je kampioen en beteken je niets in Europa.

  4. AFCA my World

    Prima hoor kom maar voor een jaartje of 2, en dan voor een mooi bedrag een mooie transfer !

  5. slm020

    Eerst maar eens afwachten ! Heb de laatste jaren wel meer spelers gehoord die zouden komen ! Maar puntje bij paaltje kwamen ze toch op het laatste moment niet . Ik zou zeggen graag of niet . Weet AJAX ook waar ze aan toe zijn !!

  6. Erdos

    Nemanja Gudelje, Goal tegen oude werkgever NAC Breda:) zoals Suarez ook scoorde tegen NAC.

  7. Bacardinho

    Ik weet haast zeker dat er al meer rond is, als wat er naar buiten wordt gebracht.

  8. jojocoolio

    Waarom altijd die poppenkast over een transfer…. Politiek correct gelul : ik ben nu met az bezig en beslis pas na de competitie… Je tekent gewoon en maakt je werk af bij az… En dat mag de hele wereld toch weten… Jou leven, jou werk, jou beslissing… Maar bij het voetbal moet het allemaal met slap en schimmig geleuter….

  9. -buitenkantje rechts-

    “Gudelj wil een stap omhoog” + “Ajax is een stap omhoog” = Nieuwe aanwinst Ajax

  10. AFCAoostNL

    Liever niet, gewoon een ervaren speler halen van een paar miljoen meer als het moet, eigenlijk gewoon 2 goede spelers voor de as van het veld. 1 achterin die iemand op kan vreten en doormidden kan schoppen en 1 op het middenveld met een goede linker en rechter creatief van box tot box. Gewoon kwaliteit zeg maar. Dan komen we verder als de jonkies zich daaromheen zich wat kan optrekken aan die lui

      1. AFCAoostNL

        Ja maar is geen ervaren gevestigde naam die andere spelers beter kan laten voetballen het is gewoon een gokje

          1. AFCAoostNL

            Heb vannacht tegen Heerenveen gekeken en hij speelde niet goed, is niet ervaren geen constante prestatie elke week veel balverlies. Een gevestigde naam dan bedoel ik een speler van een miljoen of 10 en 30 jaar oud…

          2. AFCAoostNL

            Een echte waardevolle speler moet het zijn. Geen speler die nog moet rijpen voordat hij de strijd aan kan gaan. Anders kom je in dezelfde situatie als dit jaar. Allemaal onervaren spelers op het middenveld die zich niet aan een ouwe rot in het vak kunnen optrekken…

  11. afcajax14

    eindelijk gif op dat middenveld dan, samen met klaasen en bazoer heb je dan het beste middenveld van de eredivisie met goeie reserves ook nog

Comments are closed.