Kicker: ‘Ajax gaat optie Zimling niet lichten’

niki_zimling

Niki Zimling werd als vervanger van Christian Poulsen binnen gehaald bij Ajax maar kon dit seizoen bij Ajax en nimmer overtuigen. Ajax zal de optie in het huurcontract om Zimling over te nemen van FSV Mainz dan ook niet lichten, zo weet ook het Duitse Kicker te melden. Het zou verrassend zijn geweest als de Duitse krant het tegenovergestelde zou melden! Zimling heeft bij Mainz nog een contract tot de zomer van 2017.

Zimling kwam vooralsnog tot twaalf optredens, waarvan drie in Europa. Daar zaten echter maar twee basisplaatsen bij. Een spierblessure zorgde er de afgelopen weken voor dat Zimling helemaal uit beeld verdween.

Bron: Kicker

Related posts

31 Comments

      1. AFCA my World

        Misschien moet jij toch eens bij specsavers langsgaan,of ben je vergeten dat 1 april al geweest is !

  1. Ramon1

    Mooi zimling moisander sigi weg dan zal kishna ook wel vertrekken denk ik zo en de kans dat serero gaat is ook groot , ik denk dat ajax alleen maar beter word kijk naar het middenveld klaassen bazoer sinkgraven en gudelj erbij voorin komt fischer terug en milik is van ons el ghazi erbij en cillessen altijd goed nu nog een goeie linksback en een ervaren centrumverdediger en een linksbuiten voor als kishna gaat moet er iemand achter fischer staan en dan die grote talenten uit de A1 rustig brengen af en toe en dan word het jaar daarna nog beter dus ik zie genoeg toekomstperspectief

  2. Slingertje.

    Dat is een hele geruststelling. Hij zou bij een Hoofdklasser nog geen basisplek hebben.

  3. Ricky

    Misschien wilt PSG hem wel hebben, omdat hij toen PSG in de Champions League aan een doelpunt heeft geholpen.

Comments are closed.