Op 22 mei eindelijk uitspraak in zaak Ajax tegen Arveladze

shota_arveladze

Op 22 mei lijkt er eindelijk een einde te komen aan de langlopende zaak van Ajax tegen Shota Arveladze, zo meldt het Algemeen Dagblad. Op die dag doet de rechtbank uitspraak in de slepende belastingzaak waarin Ajax denkt recht te hebben op miljoenen van de spits, die tussen 1997 en 2001 uitkwam voor Ajax. Dinsdag werd de zaak behandeld.

Het conflict dat zich al jaren voortsleept draait om betalingen van Ajax aan Arveladze, die door de belastingdienst werden aangemerkt als bruto loon. De voormalige spits, inmiddels 42 jaar, claimt echter dat de betalingen netto waren. Met een andere voormalig speler, Michael Laudrup, heeft Ajax een soortgelijk conflict.

Voor eerdere berichten over deze zaak: https://ajaxfanzone.nl/?s=arveladze

Related posts

10 Comments

  1. Ajacied407

    Wel triest dat het zo allemaal moet verlopen. Het was een geweldige speler voor ons.

    1. Misterajax

      Dan heb ik liever dat het wordt uitgegeven aan een goede (nieuwe) aankoop.

    2. rickert

      het is nog maar de vraag of die miljoenen die gevraagd worden, nog wel op zijn bankrekening staan, van kale kippen kan je niet plukken.

  2. Charka53

    Wat ik zo jammer vindt er wordt alleen maar over geld geluld er zou eens meer moeten worden gepraat over hoe laten we Ajax weer eens aantrekkelijk voetballen we zijn nog steeds een voetbal club toch?

  3. Nultwintig

    Bah, laten we hopen dat er geschikt gaat worden en er voor beiden een win-win situatie gecreëerd kan worden en we er nooit meer iets over horen. Arveladze heeft veel voor ons cluppie betekent en zelfs op de verjaardag van Sjaak Swart heb ik weer van hem genoten. Wie er ook als ‘winnaar’ uitkomt….het blijft een smet in de geschiedenis van de club.

  4. jojocoolio

    Het is betalen en verdergaan waarschijnlijk… Arme Dagobert Overmars als hij toen aan de touwtjes getrokken had was dit niet gebeurd… 😉

Comments are closed.