‘Ajax spreekt vertrouwen uit in Van der Hoorn: Hij moet blijven’

1221excelsior-ajax_vdhoorn3

Gisteren wist De Telegraaf nog te vertellen dat Mike van der Hoorn op de nominatie staat om te vertrekken bij Ajax, maar volgens het dagblad is de club daar nu op teruggekomen. Volgens Ajax-watcher Mike Verweij heeft Ajax het vertrouwen uitgesproken in de mandekker.

Volgens Verwij heeft Van der Hoorn te horen gekregen dat hij moet blijven. Een vertrek bij een aannemelijk bod is voorlopig dus van de baan. De 22-jarige Van der Hoorn werd in de zomer van 2013 voor een miljoenenbedrag overgenomen van FC Utrecht. Sindsdien speelde hij slechts zestien wedstrijden voor Ajax. Dit seizoen werd hij door Frank de Boer voornamelijk ingezet als invaller als stormram. Zo maakte hij in het uitduel met Excelsior in december nog een treffer. Hij heeft in Amsterdam nog een contact tot medio 2017.

Bron: De Telegraaf

Related posts

35 Comments

    1. dickst14

      als pinch hitter heeft hij het goed gedaan en als verdediger zie ik hem ook wel beter worden. van mij mag hij blijven. we hebben wel twee goede nieuwe backs nodig.

    1. AFCA my World

      Sorry dat ik het moet zeggen,maar je bent niet goed wijs,bij genoeg vertrouwen zou hij een grote worden,als hij verschillende keren achter elkaar speelt zie je hem beter worden,hij zou het vertrouwen moet krijgen wat (helaas) boilessen krijgt,hij komt er wel met maar dat moeten ze nog zien !

      1. fjonkman

        Hier sluit ik me bij aan. Ik denk ook nog steeds dat hij zal doorgroeien. Maar duidelijk is wel dat met óf zonder hem de verdediging een gatenkaas is ;(

      2. neslopu

        Mike heeft mijn voorkeur!! Zet Boilesen maar op de bak die prutser is aanvoerder onwaardig!

  1. Velibor

    Waarom al weg,ben echt geen echte fan van hem maar hij moet wel kans krijgen om zich te bewijzen natuurlijk, hou hem gewoon voor erbij daar is niks mee en misschien dat ie toch nog opbloeit,hij is er nu toch en met 22jr was ik ook nog niet op men top haha!

  2. jojocoolio

    Goed naar stam en de boer blijven luisteren… Sowieso heb ik het idee dat van der Hoorn er wel gaat komen… Atletisch gebouwde gozer en redelijk groot…. Moet misschien alleen nog wat meedogenlozer worden… Maar ja een verdediger rijpt ook met de jaren…

    1. Mooi

      Hij heeft een contract tot 2017 en als hij dan nog beter kan worden dan nu wat ik niet zie zitten loopt hij zo de deur uit.

  3. Vakje129

    Hij verdient een kans te krijgen ,ik zie dat deze jongen een goede vervanger wordt voor Moisander op den duur ,hij heeft wel body.

  4. Bastoflex

    Is geen vervanger van Moisander, want Moisander staat links centraal achterin en van der Hoorn rechts centraal achterin.

    Van der Hoorn is de stand in van Veltman.

    De vervanger van Moisander hebben we met Riedewald al in huis.

    1. bezemsteel

      Bullshit, veltman is op het moment het beste wat we centraal achterin hebben

      1. frank is baas

        maar veltman kan wel wat leren van de fysieke gedeelte van vdh. en ajax heeft iemand nodig met fysieke krachten.

  5. afcabass

    Gewoon houden. Kan als extra spits of (vervanging) achterin. Maar ook al blijft hij graag een sterke ervaren kracht achterin erbij.

  6. ferike

    Mike, je bent goed genoeg voor Ajax. Stabiel en betrouwbaar. Lekker blijven en je uren draaien. Frank, krijgt van der Hoorn dan volgend seizoen wel de kans om te spelen (iedere wedstrijd, bedoel ik dan), dan betaald hij het vertrouwen dubbel en dwars terug!

  7. aliajax

    Als pinchhitter tegen zo’n lullig Italiaans-spelende ploeg, waarvan we er inmiddels in de eredivisie ook meer dan genoeg hebben, goed bruikbaar in de laatste 20 minuten

  8. heleen92

    Ik vind het een prima speler! Zeker als stormram is het een topper! Toch hoop ik wel dat ie zich zo in de kijker kan spelen bij Frank dat ie vaker een basisplaats krijgt

  9. Geroldkohlen

    een goede 12de of 13de man meer is het niet heeft mij nooit overtuigd.

  10. Nultwintig

    Hij moet absoluut blijven en zekers meer speeltijd krijgen. Hij zou het geweldig kunnen doen in of net achter de spits. Altijd een aanspeelpunt in de spits met 2 goede vleugelspitsen ernaast.

  11. PvL020

    Goed nieuws , hij heeft in mijn ogen nog niet echt de kans gehad en het Zit in hem. Hij heeft Veltman goed vervangen…. Hij werd als zondebok gezien voor een geheel zwalkend Ajax, onterecht in mijn ogen. Heeft ook belangrijke goals gemaakt!

Comments are closed.