Ajax tot op heden één punt meer dan vorig seizoen

eredivisie_logo

Ajax kan het kampioenschap vergeten maar heeft opmerkelijk genoeg zelfs één punt meer gehaald tot op heden dit seizoen ten opzichte van het vorige seizoen, toen het wèl kampioen werd van de Eredivisie. De club heeft echter ‘de pech’ dat koploper psv maar liefst 20 punten meer haalde tot dusverre dit seizoen in vergelijking met het vorige seizoen. Ook feyenoord boekte progressie. De nummer drie verzamelde tot dusver 3 punten meer dan precies een jaar geleden na 29 duels.

Bron: Michel Abbink – @sportzeloot

Related posts

17 Comments

  1. jojocoolio

    Ja dus…. Moeten we aan het verleden vast houden… Het spel ziet er nu niet uit… En we hebben te vaak gelijk gespeeld waar het niet nodig was… Dat zijn de feiten….

  2. SPHAFCA

    Ja, zonder concurrentie word je dan gewoon kampioen. Zegt wel wat over de afgelopen jaren. We hebben echt een beter team nodig, en als je het mij vraagt het een nieuwe trainer. We spelen al 5 jaar geen voetbal meer

    1. AFCA my World

      He he eindelijk mensen die het ook zien,de chemie van Frankie is uitgewerkt en dat hij wil blijven ligt aan het gevolgde beleid en zekerheid,maar wij willen voetbal zien dat dit niet gebeurt plus de verhoging is voor mij reden om na 38 jaar te verhuizen van de tribune naar de bank thuis voor de buis !

  3. SPHAFCA

    Met dit voetbal moet je blij zijn dat je Ajax bent en de tegenstanders bang voor je zijn. Als we geen Ajax waren en dit spel speelde stonden we in het rechterrijtje.

    1. Ajax nr 1

      Iedere tegenstander weet dat als je nu tegen AJAX voetbalt je een grote kans heeft om punten te pakken.

    2. Mooi

      Er is nu geen een tegen stander bang voor Ajax zowel uit als thuis helaas wat ik nu zie is helaas niet goed

  4. Ajax1963

    Is het ook niet zo dat dit een tussen jaar is met talenten die er aan komen. Kijk alleen naar het middenveld voor het komende jaar en de aanval . Gewoon 3 spelers halen, 2 met ervaring ( mag ook wat kosten ). Salaris plafond omhoog voor deze spelers ), talent ontwikkeling niet in de weg staan en gewoon weer kampioen worden en verder bouwen maar dan wel met voetbal baar voren en doelgerichter, dan gaat het wel goed komen. Frank geef ons Ajax terug met durf voetbal en verrassing in het spel. Dus conclusie: halen die spelers CL halen en gaan met die banaan, ik heb er vertrouwen in.

  5. Ajax4everandever

    Ik proef en ruik weer heel veel azijn of zijn het de PSV en Feijenoord supporters.

Comments are closed.