‘Zelfs Stevie Wonder kon zien dat Zimling een miskoop was voor Ajax’

niki_zimling

NOS-sportcommentator Jeroen Elshoff denkt dat Ajax zich kan opmaken voor een drukke zomer op de transfermarkt. Dat zegt hij maandag in het praatprogramma #Afkicken. Volgens Elshof zal Ajax moet doorselecteren en dus nieuwe spelers moeten halen. “Ik denk dat Frank de Boer heeft gezegd dat ze spelers moeten gaan halen. De vraag is echter wie ze dan moeten halen. Van Niki Zimling zag Stevie Wonder nog dat het een miskoop was. De zomer in Amsterdam wordt weer een ouderwetse zomer met een hoop reuring”, aldus Elshoff in de online voetbalshow.

Elshof heeft ook al een idee over de posities waarop Ajax versterkingen nodig heeft. “Er zijn veel posities waarop Ajax zich moet verbeteren. Als Ricardo Kishna vertrekt is dat de linksbuitenpositie. Verder linksback, want Nicolai Boilesen is niet goed genoeg. Datzelfde geldt op links centraal voor Nick Viergever, en hoe zouden ze tegen Ricardo van Rhijn aankijken?”, vraagt Elshoff zich hardop af.

Related posts

36 Comments

  1. Mooi

    Kon Stevie dat dan zien of wist iedereen dat hij het niet kon weg gegooid geld.

    1. rickert

      nog even blijven oefenen op je oneliners. Elshoff is het ook gelukt eindelijk komisch te zijn.

      1. antonajax

        Dus hadden ze hem niet moeten laten gaan. Ik weet dat ze toen die zimling al hadden aangetrokken maar een bankzitters van mainz.. Kom op zeg dat schiet toch niet op

        1. Remco425

          was een aflopend contract, dus Ajax kon er niets tegen doen en had niks te willen. Ze hebben wel degelijk geprobeert hem te houden

    1. Sazzz

      aflopend contract en Poulsen wilde zelf weg. dan valt er niets ” niet laten gaan”

  2. SPHAFCA

    Wijs een willekeurige supporter aan als scout van Ajax en we krijgen veel betere spelen. Scouting is echt dramatisch

  3. Hazez

    Hij heeft een punt wel jammer van vrhijn hij heeft nog nooit zo slecht gespeeld

    1. Charka53

      Als van Rhijn op de rechterkant blijft en met zijn rechter voet schiet en alleen op z’n linker staat gaat het een stuk beter

  4. creutz1977

    weet je wat slecht is… supporters die continue hun eigen spelers de grond in trappen en maar meepraten met de buitenwereld… nu is van Rhijn weer te min.. omdat hij een paar mindere wedstrijden heeft gespeeld… ik schaam me echt kapot voor jullie!!!!

    1. SPHAFCA

      Ik kijk altijd wel kritisch en ik hou het niet voor me als ik iemand Ajax onwaardig vind maar het commetaar op van Rhijn snap ik niet hoor, prima rechtsback voor Ajax. Paar wedstrijd niet goed spelen kan gebeuren

    2. Mooi

      Gaat het dan zo goed ,en mogen we dan niets meer zeggen wij horen ook bij Ajax is van ons

      1. Ajax4everandever

        Je mag best wat zeggen maar accepteer dan ook de kritiek op jezelf

    3. Litmanen

      Helemaal mee eens. Van Rhijn is uit vorm, maar Veltman heeft het ook niet momenteel. Komt wel weer goed. Zimling is door echt goede mensen gescout ( Olsen en fdb zelf) maar je kan er een keer helemaal naast zitten. Milik is door dezelfde mensen gescout, daar horen we deze aan de zijkant zittende, zichzelf journalist noemende eikel niet over. Zelf natuurlijk voor Schubbekutteveen 6 gevoetbald?

          1. Hazez

            Normaal word je beter maar het lijkt wel of hij steeds slechter word ? Hoop maar dat dit een dipje is

      1. Hazez

        Veltman is heel goed terug gekomen na zijn blessure ,vind ik dan ,maar misschien gaan er nu ook mensen zich schamen voor deze uitspraak .

    4. Hazez

      Dus als iemand vind dat v rhijn slecht speelt wat hij ook doet jammer genoeg !!! Schaam jij je kapot voor de mensen die dat zeggen beetje omgekeerde wereld kerel ….

  5. AFCA my World

    Die vent lult een eind uit zijn nek,oke vervanger voor boilessen is logisch maar dat weet iedereen,ze hadden Dijks Nooit moeten laten gaan,voor de rest een routinier voor de aanval is logisch niet alleen voor Kishna maar als breekijzer,en een vent voor in de kleedkamer type stam/rijkaard een prof in woord en gedrag !

  6. ELJAX

    Vurnon terughalen, Douglas, Heitinga, Urby en in de spits een killer type Dost en aanvullen met aanstormende talenten

    1. Boristja

      Daar noem je een mooie groep namen met spelers die helaas liever in de middenmoot van een grotere competitie spelen dan bij ons aller Ajax. Met Milik in de spits hebben we toch een prima kerel?

  7. ZLATAN WESLEY EN RAFAEL

    En Veltman dan zou ook weg moeten niet goed genoeg voor Ajax maar misschien wel voor Cambuur en GAE snap niet dat hij bij het Nederlands Elftal

    1. Litmanen

      Tjonge, iedereen wordt hier na twee mindere wedstrijden afgebrand. Van rhijn en Veltman, prima Ajax-spelers. Van Rhijn doet niets onder bij vdWiel. Beiden laatste twee maanden uit vorm maar komt wel weer ok. Boilesen is een ander verhaal. Die vind zichzelf geweldig en fdb vindt dat ook. Dan hebben we dus een probleem.

  8. Ajacied12341

    Zimling is in haast gekocht mensen riepen om versterking en toen werd hij gekocht

Comments are closed.