Cerny: ‘Nouri is de beste speler met wie ik ooit samenspeelde’

nouri

Vaclav Cerny kwam in 2013 over van het Tsjechische FK Pribram en heeft het enorm naar zijn zin bij de jeugdopleiding van Ajax. Cerny ziet dat er veel talenten een kans krijgen om door te breken maar van één speler is Cerny wel heel erg onder de indruk en dat liet hij weten op Instagram.

Abdelhak Nouri vierde afgelopen donderdag zijn achttiende verjaardag en kreeg daarbij van Cerny een felicitatie met een compliment op Instagram. ‘Happy birthday voor mijn broertje, beste vriend en de beste speler met wie ik ooit samenspeelde’. Cerny is van mening dat Nouri het grootste talent is in de opleiding en wekelijks weer indruk op hem maakt. Afgelopen week hadden beide spelers een interland met hun elftal onder 19. Cerny wist zich met Tsjechië niet te plaatsen voor het EK in Griekenland terwijl Nouri met twee doelpunten een belangrijke bijdrage had aan de plaatsing van Oranje onder 19.

Bron: Instagram

 

Related posts

6 Comments

  1. marcussboss

    mooi om te horen ! kijk erg naar deze jongen uit als hij doorbreekt !! hopelijk kan hij dat goede spel voortzetten en dan komt hij er wel…succes !!

  2. Gert Ajax

    Hij strijkt in ieder geval niet met de eer en kan een ander complimenteren goede zaak lijkt me.
    Alleen zijn het beide grote talenten nog wat routiniers erbij en je maakt grote indruk en speelt weer een rol in europa

  3. JCruijff

    Frank moet gewoon deze 2 spelers opstellen. Die voetballen tenminste en zijn opgeleid volgens mijn normen. Zoals je weet heb Ik helemaal niks met de visie van van Gaal. Jammer genoeg hangt Frank die wel aan. Nou je ziet het resultaat. Ik zal toch maar eens snel een goed en stevig gesprek met de coach moeten voeren. Bij mij waren de echte toppers ook al zijn ze pas 17 al lang doorgebroken.

    1. Ajax4everandever

      Tuurlijk, sturen we een gem leeftijd van 19 het veld op. Lijkt me heeeel logisch.

Comments are closed.