Trabzonspor ziet in De Jong droomversterking

0217nigeldejong

Nigel de Jong beschikt over een aflopend contract bij AC Milan en gaat aankomende zomer alle opties bekijken waar hij eventueel zijn loopbaan zal voortzetten. Ook Ajax heeft aangekondigd dat het De Jong graag wil toevoegen aan de selectie maar dat lijkt het Turkse Trabzonspor te willen dwarsbomen.

Trabzonspor ziet in De Jong een droomversterking en lijkt heel ver te willen gaan om de speler te verleiden tot een overstap naar Turkije. Ook Manchester United is de voorbije weken veelvuldig met De Jong in verband gebracht. Eerder stond hij al onder contract bij stadsgenoot Manchester City. De Jong zelf heeft een terugkeer naar Ajax nog niet uitgesloten maar liet onlangs tegenover de NOS wel weten dat het in principe nog te vroeg is voor een terugkeer. ‘Voor mij is het nog te vroeg. Maar ik zeg nooit nooit”, liet hij weten. “Ik sluit de deur voor geen enkele club, dus ook niet voor Ajax. Het moet echter wel realistisch zijn en passen in mijn plaatje. Daar kunnen we over discussiëren’.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

39 Comments

      1. S4ndrr

        Nou en? Laat hem eens 3 a 4 miljoen salaris kosten. Geef hem een contract voor 3 jaar, dat is max 12 miljoen verspreidt over 3 jaar. Met 100 mil op de bank moet dat toch kunnen.. Eindelijk een volwaardige routinier voor praktisch een kleine prijs.

        1. Remco425

          Ik denk dat Trabzon ook geen 3 a 4 miljoen kan betalen. Die salarissen krijgen ze bij Gala en ook daar kunnen ze dat niet meer, gezien de salarisachterstanden regelmatig. En Trabzon is geen Gala.

        2. polaroids

          Die 12 miljoen, levert drie landstitels op en drie keer overwinteren in Europa, dat levert dus 90 miljoen op. Hup aan het werk, Marc!!!

      2. Remco425

        Wat is te duur? Ajax kan een uitzondering maken en hem flink betalen. Daar hebben we zat geld voor. De enige vraag is, Willen ze die gigantische pot met geld voor 1 keer goed gebruiken, of hebben ze liever dat die pot groter wordt dan dat we een goed elftal hebben?

    1. De Ajacied

      Nigel, denk ook eens aan CLUBLIEFDE !!!!!
      Salaris mag geen probleem zijn voor Ajax

  1. Basbaard

    Ajax heeft de centen om hem een mooi salaris te geven…..fix aub dat ie terug komt, we kunnen nog wel zo’n vechter gebruiken!!

  2. Remco425

    Maar is Trabzonspor nou die droomclub voor Nigel? Als hij liever daar speelt dan hier hoeven wij hem hier ook niet meer. Ik hoop dat hij een verstandige keuze maakt.

  3. Geroldkohlen

    mensen zeggen hij is te duur, hij komt transfervrij over en ajax heeft aangegeven dat ze daarom bereid waren de jong om die redenen meer salaris te bieden! !!

  4. AFCA my World

    Als een Man United of een andere grote Europese club op de stoep staat bij hem dan snap ik wel dat hij niet komt, maar om trabzonspor nu boven Ajax te stellen gaat er bij mij niet in,hij is voor ons ook droomversterking, en met het vele geld dat ze binnen gaan harken met de verhoging kunnen ze hem ook makkelijk betalen !

    1. Mooi

      Maar als hij daar aan denkt zeg het maar. staat Ajax niet nummer een is het dus toch geld en ze zijn al zo rijk heren spelers

  5. afcabass

    Ajax is toch een stap hoger dan Trabzonspor ? Wij spelen, als goed is, volgend jaar weer CL en Trabz. wss EL. Als speler kies je toch t hoogst haalbare of gaat t geld bij Nigel ook boven clubliefde..?

  6. 040-Ajacied

    Leuk en aardig allemaal maar volgens mij hebben we al best een mooi middenveld met Klaassen, Sinkgraven, Bazoer en Serero dacht ik zo… Zie liever een ‘ervaren versterking’ achterin….

    1. Jacobus

      Eens, middenveld hebben lijkt mij prima…. We hebben meer aan ervaring en spieren in de verdediging. Ik zou overigens wel eens willen weten hoe Veldman het zou doen centraal of rechts op het middenveld

    2. 040-Ajacied

      En dan ben ik Andersen ook nog ’s vergeten.. Nee ’n middenvelder is denk ik geen prioriteit.. En wat gerucht Serero –> Milan betreft.. Niet laten gaan.. Of hoofdprijs….

    1. FdB=Ajax

      Europese ervaring
      Winnaarsmentaliteit
      Fysieke kracht
      Leidinggevende kwaliteiten
      Moet ik nog even doorgaan?

        1. FdB=Ajax

          Hier noem ik al vier dingen op die bij Ajax op het moment ontbreken, dus ja zeker een toevoeging

          1. Mooi

            12 miljoen duur geen toegevoegde waarde want wat jij nu denkt is voor de helft niet waar niet doen Kijk veder hij speelt niet meer als de helft van de competitie

  7. roytjuh

    nigel zou zeker de beste oplossing zijn voor ons ervaring probleem… t is n beest van n vent waar je op kan bouwen

    1. Litmanen

      Zeker een beest. In Nederland gaat hij alle records breken op geel en rood. Wegblijven.
      Tikkies terug hebben we trouwens ook al genoeg

  8. Velibor

    Ja dat dacht ik eerst ook maar na zaterdag niet meer,Ajax heeft een ander type speler nodig ,eentje die van achteruit opstoomt naar voren en niet eentje die achterin de bal komt halen en dan breed legt,sorry zag het zaterdag te vaak van hem en denk dat Bazoer volgend seizoen er staat als rots in de branding samen met Klaassen ,Sinkgraven en evt serrero er nog bij als hij niet weggaat tenminste. Lopen er nou echt geen gasten van 1,90 meter en groter in de jeugd ?

  9. Mooi

    12 miljoen meen je dat nou echt ik vind het onbegrijpelijk dat jullie dat goed vinden voor een speler op leeftijd met veel blessures en Rode kaarten en dan niet zeuren dat de seizoen kaarten duurder worden

    1. Remco425

      met meer dan 100 miljoen op de bank hoeven de kaarten evengoed niet duurder te worden hoor. Geld zat, maar ervaren spelers niet. Liever het geld op het veld dan op de bank. Kan ons die 12 miljoen schelen, we willen prijzen!

  10. Ajax1963

    Gepasseerd station, niet doen maar ervaring erbij achter in de verdediging en een speler zoals Poulsen erbij voor het middenveld en voor de rest zo laten. Komt genoeg talent aan de komende 2 jaar.

  11. Remco425

    De Trabzonspor fans hebben zich vanavond van hun slechtste kant laten zien. Voor die mongolen wij hij toch niet spelen, lijkt me. Straks speelt hij slecht en wordt hij ook beschoten!

Comments are closed.