There are no ads, please add some


Schone: ‘Die Nike-ballen schieten lekker, zwabberen een beetje’

0301psv-ajax_schone

Lasse Schone liet voor de camera van Fox Sports weten dat hij dacht dat het bij de eerste vrije trap al raak was. “Ik dacht: ‘Die gaat erin’. Ik had er vertrouwen in. Hij voelde wel lekker. Die Nike-ballen schieten lekker, zwabberen een beetje. Dan is het balen als nog geen twee minuten later de 1-1 erin vliegt.”

Uiteindelijk was het alsnog raak uit een vrije trap. “Er zat wat geluk bij, maar hij zat erin en dat is het belangrijkste. Ik ben blij dat ik weer belangrijk kon zijn voor de ploeg. Het ging de afgelopen maand iets minder, maar ik werk hard om het om te draaien. De laatste 3 wedstrijden speelde ik als spits, terwijl iedereen weet dat dat niet mijn positie is. Het was een tijdelijke oplossing.”

Gerelateerde posts

7 reacties

  1. AFCA my World

    Kunnen we niet helemaal op Nike over? Zijn we eindelijk van die lelijke Duitse strepen af !!!

  2. Veltman

    Blijft een raar verhaal dat Schone al twee jaar niet op het middenveld speelt, terwijl hij toch echt een middenvelder is. En geen buitenspeler en al helemaal geen spits.

  3. pietprecies

    Al geef je schone een strandbal dan nog presteert hij het om ze snoeihard op de goal te schieten haha

Reageren is niet mogelijk.