There are no ads, please add some


Klaassen: ‘Het was niet verdiend, maar dat zijn de lekkerste zeges’

0301psv-ajax_feestje1

Davy Klaassen was na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen psv natuurlijk blij. ‘Het was echt lekker. Ik ben ongelofelijk blij,’ aldus Davy Klaassen voor de camera van Fox Sports. We hebben er hard voor geknokt. Het was een hele zware pot en dan is het wel een heel lekkere overwinning. Het was niet des Ajax in de tweede helft. Daar gaan we het nog wel over hebben. Maar we gaan nu eerst genieten van de overwinning. Het was niet verdiend, maar dat zijn de lekkerste zeges.’

De middenvelder hoopt dat Ajax nog een kans maakt in de titelstrijd. ‘Zolang het niet gespeeld is heb je altijd nog een kans. En de zege is natuurlijk ook lekker voor de tweede plaats.’

Gerelateerde posts

7 reacties

 1. Mooi

  Een wedstrijd moet je lezen en je bent niet altijd de beste dan is het resultaat erg belangrijk voor al nu

 2. f-side64

  en nu flink de druk op pisvee verhogen en wellicht gaan ze punten verspelen.

   1. f-side64

    Beetje blind veltman zeker niet die trap van Maher gezien in de of op de rug van een ajax speler uit pure frustratie terwijl de scheidsrechter op minder dan 2 meter stond en er niet voor fluiten dan heb je het niet goed gedaan en al die dingen die richting bazoer werden gegooid waar de scheidsrechter ook niet tegen op trad

Reageren is niet mogelijk.