Verheijen: ‘Frank de Boer heeft onherstelbare schade aangericht’

1214ajax-utrecht_deboer

Raymond Verheijen, periodiserings-goeroe van de Zeister trainingsleer, haalt ook maar eens hard uit naar Ajax en met name naar trainer Frank de Boer. Verheijen ergert zich aan de complete domheid momenteel in Amsterdam.

‘Verheijen kwam begin januari al met de vraagstelling welke idioot er verantwoordelijk voor was dat Ajax in Qatar twaalf dagen op rij, en meestal twee keer per dag, een zware training voorschotelde aan de selectie. De selectie zou hierdoor overtraind zijn en na de wedstrijd tegen Vitesse lijkt Verheijen zijn gelijk te halen.

‘Met deze manier van werken heeft De Boer ervoor gezorgd dat zijn spelers structureel oververmoeid zijn. Hij heeft schade aangericht die niet meer te herstellen is. Het heeft niks met fitheid te maken maar met frisheid. Gaan ze nu nog harder trainen dan maak je het alleen maar erger. Als ik dan zondag wijsneus Mario Been op de televisie zie zakt mijn broek af. De zogenaamde analyticus merkt op dat Ajax niet fit lijkt en wellicht harder moet trainen. Hoe dom kun je zijn, echt niet te geloven’.

Bron: Twitter

Related posts

29 Comments

  1. creutz1977

    Zal zeker een kern van waarheid inzitten.. maar daar kopen we nu niks meer voor.. nu zit het ajax is niet mee.. nu wil ik wel is zien hoe spelers en trainer dit op gaan pakken..

  2. RonJ64

    Wie is deze Bijdehante klojo?…zelf ook op hoog niveau gespeeld zeker?!….pleur toch op idioot, Frank en zijn team hebben ONS AJAX toch maar mooi 4x kampioen gemaakt en Jij?….F8 van je kids….bravo

  3. Sluk

    Waarom wordt de mening wat deze kwallebek steeds overal gepubliceerd? Er zijn wel meer mensen die poep roepen, die krijgen toch ook geen podium?

  4. Remco425

    Ik denk wel dat er een kern van waarheid in zit. Het lijkt daar in ieder geval heel sterk op.

  5. jacq64

    Kennen jullie de term “periodisering”? Komt van Verheijen. Het is een irritante man met een grote mond, maar hij heeft héél veel verstand van trainingsopbouw.

  6. Henkus

    Onzin Viesse anti Ajax mensen maar. Dat. Wat Ajax heeft heeft niemand ook ni praatjes makers ga even slecht nu maar zijn jonge jongens en. 9punte. Lampies gaan ook nog punte laate liggen dus we zullen zien wzawzdb

    1. jacq64

      Eh Sabrina, Verheijen was voor het WK in Brazilië inspannings adviseur van Argentinië. En eerder al voor het Zuid Korea van Guus Hiddink…

  7. gerrykoos

    hoe dom kun je zijn? nog dommer dan Verheijen? Niemand neemt trouwens die onderdeur van een Mario Been serieus dat blijkt wel uit het feit dat hij als trainer niet meer aan de bak komt.
    We moeten wel als één geheel achter onze club blijven staan en ons niet gek laten maken door alle verhalen van buitenaf.

  8. heesch@ajax

    Laat ze lekker een keer met mij de bouw ingaan wedden hoor je nooit meer ik ben moe en het gezeik van jong moet ook afgelopen zijn Seedorf davids cruijf van Basten chivu allemaal kerels op jonge leeftijd het is gewoon mentaliteit wat er mist

  9. Fvanr

    Wanneer ik alle reacties lees op wat Verheijen bericht dan valt het mij wederom op dat meerendeel niet lezen, totaal niet. Jullie lezen alleen jullie onderbuikgevoel. Verheijen zegt niks kwaads en doet geen breuk aan de prestaties van de afgelopen 4 seizoenen maar stelt de vraag of het verantwoordelijk is geweest om deze jonge blagen zo’n zwaar trainingsprogramma te laten ondergaan in een totaal ander klimaat. En als je echt oververmoeid ben mag dat bijna vergelijken met overspannenheid. Dat is wat deze man wil zeggen.

  10. Jari1995

    Na de eerste zin word ik alweer moe van deze vent. Rot aub op met de berichten van dit akelige mannetje.

  11. Green

    Denk ook gvd zijn toch niet te uitgeput om te kunnen presteren he… Zou wel erg zijn, ..

Comments are closed.