Schöne wil groepsgesprek bij Ajax

0201vitesse-ajax_schone1

Lasse Schöne luidt de noodklok bij Ajax. De Deen wil dat er eerst een goed groepsgesprek komt in aanloop naar de wedstrijd met AZ van donderdag. Schöne eist dat de spelers tot het besef moeten komen dat men in de huidige modus het seizoen compleet aan het kapot maken is.

‘Wij moeten heel goed met elkaar gaan praten en daarna maar weer aan een training gaan denken. Vorige week was het slecht en tegen Vitesse wellicht nog slechter. Momenteel zie ik geen lichtpunten en krijgen we ons eigen spel niet op de rit dan zal het gat alleen maar groter worden. Wij zijn vier keer kampioen geworden met meestal een krankzinnige inhaalrace maar momenteel maak ik mij grote zorgen over de huidige vormcrisis van het elftal’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

22 Comments

  1. creutz1977

    Beter kijkt hij zelf is kritisch in de spiegel.. want als er 1 weinig inzet voor een “dragende” speler toont dan is het Schone zelf wel

    1. Velibor

      Die speelt alleen goed in een goed lopend elftal en dat is niet erg als je het maar weet:)

    2. Fvanr

      Zit niet te z….. creutz!! Als de rest niet deugd moet hij, schone, dan wel alles goed laten lopen. Het één roept het ander op.

  2. guus

    Joh er is er 1wakker het was weer niet om aan te zien en waar sloegen de wissels op geheel niks van toegevoegde waarde laat de jongens lekker gaan zwemmenden kunnen ze lekker ontspannen
    Gr
    Guus Beeckman

  3. arjan

    Misschien kan hij ook eens naar zijn eigen spel kijken??Wat een drama is dit geworden, maar ja een vriendje van de Boer, net als Boilesen en Andersen dus deze clowns mogen blijven staan. vraag gelijk aan Frank waarom hij belachelijke wissels toepast.

  4. Madmike

    Vind het knap dat hij een groepsgesprek wil. Dat hij dan gelijk zijn contract verlengt. Maar fijn dat hij een gesprek eist. ondanks dat ook zijn spel niet loopt tekent het hem wel af van leiderschap. Iets waar Mr. Moisander nog heel wat van kan leren. Want die zie ik helemaal niks doen.

    1. jacq64

      Nou Mike maar Moisander is wel ongeveer de enige die weinig te verwijten valt op het veld.

      1. Madmike

        Ik praat dan over het zijn van aanvoerder. Je team op sleeptouw nemen. Regelen en op scherp zetten. Dat zie ik hem op het veld niet tot nauwelijks doen.

        1. jacq64

          Dat klopt, het is geen echte leidersfiguur, maar hij geeft op het veld wel het goede voorbeeld.

  5. AFCA my World

    Met alleen praten los je het probleem niet op,er moet een ervaren speler bij die ze verrot scheld een draai om de oren geeft,het gras opvreet als het moet en de tegenstander onder het gras schoffelt als het nodig is, en het gelul van niet te vinden is niet waar,want de tegenstanders vinden ze allemaal wel en wij niet, dus de scouts doen hun werk niet goed,kijk is in Zuid-Amerika Argentinië en Brazilië daar lopen zulke mannen/kerels zijn betaalbaar en gaan door tot de wedstrijd afgelopen is! Ga daar is scouten voor aankomende zomer!

    1. f-side64

      doen ze niet die vol gevreten bobo s willen hun vette bonus behouden dus wat de fans willen zou hun 1 rot zorg wezen

  6. f-side64

    ze moeten zich diep schamen met dit vertoonde spel voor wat ze per maand verdienen moet ik en ik denk vele 1 half jaar voor werken

  7. ferike

    Iedereen speelt belabberd – ook Lasse. Maar kom op: winnen bij psv en het gat is 6 punten. Beetje positief blijven!!! Kranten met schreeuwende koppen “crisis”. Ik geef er niets om.
    Hebben jullie psv zien spelen de laatste weken??? Nou dan !!

Comments are closed.