Cocu kaatst bal terug op De Boer: ‘Ook wij gaan nog punten verspelen’

Frank de Boer is nog steeds van mening dat het gat met psv nog valt te dichten De trainer verwacht dat psv ook nog punten gaat verspelen en op de vraag aan trainer Cocu hoe hij daarover denkt verschillen beide trainers niet van mening.

‘Frank heeft daar wel gelijk in maar ik denk dat beide ploegen nog wel eens gaan struikelen in de resterende wedstrijden. Het klinkt misschien vreemd maar wie de schade het meest beperkt komt als winnaar uit de strijd. We hebben beiden niet de ploeg die een wedstrijd makkelijk wint en onverwacht punten kan verliezen, dus wat dat betreft geef ik Frank gelijk en ligt de titelrace nog helemaal open’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

12 Comments

  1. Geroldkohlen

    theoretisch gezien heeft pec ook nog kans op een kampioenschap pfff onozel artikel dit.

  2. AFCA my World

    Hij weet ook wel dat ze deze titel gewoon gaan winnen! Sorry maar zo liggen de feiten,zij winnen ook de lelijke en zwakke wedstrijden en wij dus niet of moeilijk,hij legt de bal bij ons en slaapt er geen minuut minder om!

    1. Sazzz

      sorry, maar die wedstrijden tegen Feyenoord waren beiden lelijk, toch vier punten. Ajax heeft doorgaans De beste eindspurt, plus het einde van ons programma is veel makkelijker

      1. AFCA my World

        Of moeilijk had ik geschreven,die 2 waren allebei moeilijk en zwaar,hebben ook veel geluk gehad! Lucky Ajax !

  3. Ajaxwestsidelove

    Het is gewoon njah gewoon.. zaak om elke wedstrijd 3 punten te pakken. Anders grijpen we mis. We hebben versterking nodig. Anders lukt het niet

  4. IDI-JOOD

    de wedstrijd in lampestad wordt denk ik wel beslissend voor ons.
    daar niet winnen dan geen 5e titel.
    om nog maar eens een open deur in te trappen.

Comments are closed.