Spelers kunnen zich vinden in aantrekken versterking

1025ajax-feyenoord_cillessen

Vanmorgen kwam het bericht naar buiten dat Ajax zich toch nog wil versterken met een ervaren speler. Frank de Boer liet vrijdagmiddag op zijn perspraatje weten dat dit klopt maar dat het geen paniekaankoop zal zijn. Jasper Cillessen en Nicolai Boilesen kunnen zich in ieder geval vinden in de keuze van de technische staf.

‘Ik ben pas 25 jaar en behoor nu al tot de wat oudere spelers, dat is apart maar geeft ook weer extra verantwoordelijkheid waar wij als groep goed mee om moeten gaan’, zo laat Jasper Cillessen weten. Nicolai Boilesen is het ook eens met het besluit. ‘Wij hebben een zeer jonge groep en vallen er wat weg wegens een blessure dan moeten de jonkies er direct staan. Dit kan wel hoor want ze hebben talent genoeg maar op sommige momenten heb je toch extra ervaring nodig. Ik ben benieuwd wie we eventueel mogen verwelkomen’, aldus Boilesen tegenover FOX.

Bron: Fox Sports

Related posts

29 Comments

  1. Jort

    Erg jammer dat ze dit op het laatste moment doen, ben benieuwd wie er komt, of niet, gezien de laatste jaren

      1. SPHAFCA

        Versterkingen he, en iemand die iemand een gebroken kaak slaat op de trainer lijkt me niet echt iets voor ons..

  2. slm020

    Probeer Nigel de Jong zo bikkel hebben we nodig !! Dan maar meer uitgave die staat er tenminste !!

  3. AFCA my World

    Altijd op het laatste moment,en altijd weer te laat,mag niets kosten dus hoe kan je dat een zeer goede speler krijgen? Zal wel weer nix worden,sorry maar zo denk ik erover!

  4. Mooi

    Ja dat is niet zo moeilijk omdat te begrijpen dat het nu of een verloren jaar wordt maar is er bij Ajax geen spelers raad meer die wat kan adviseren want nu ziet niemand door de bomen het boos niet meer het klink niet goed

  5. Ajaxwestsidelove

    Gaat niet meer lukken.. zijn ze veel te laat mee. Ik ben er erg bang voor dat we geen historie gaan schrijven dit seizoen.. Terwijl we die 5e kampioenschap kunnen ruiken.. Zo dichtbij… toch nog zo ver, als je naar de ploeg kijkt

  6. Jort

    Sinkgraven voor wel wat te veel gehaald vind ik, opzich niet erg mja, nu nog een verdediger

    1. Afca787

      Dacht dat ze een vervaren middenvelder zochten. Is een leuke speler voor de toekomst. Dus ben benieuwd of ze nou nog een ervaren middenvelder gaan halen want dan komen we wel heel ruim in de middenvelders te zitten.

Comments are closed.