Bazoer krijgt complimenten van trainer en medespelers

0125ajaxfeyenoord4

Riechedly Bazoer debuteerde zondag in de basis bij Ajax vanwege de blessure van Davy Klaassen, en de jonge middenvelder deed dat naar behoren volgens zijn medespelers.

‘Na afloop heb ik complimenten gekregen van mijn medespelers en de trainer. Het was voor mij natuurlijk spannend om mijn basisdebuut te maken voor een volle Arena en dan ook nog eens in de Klassieker. Maar ik ben een koele kikker  en was de spanning al snel kwijt. Het was een zware wedstrijd en wel wat anders dan de Jupiler League’. Na ruim een uur werd Bazoer naar de kant gehaald en vervangen door Niki Zimling.

Bron: De Telegraaf

Related posts

10 Comments

  1. nick-afca95

    Bazoer krijgt van mij ook een voldoende. Als een van de weinige van het team. Vond hem best lekker spelen

  2. coenie

    Hij deed het goed, alleen jammer dat zijn goede spel overschaduwd wordt door een algemeen slecht spelend Ajax! Wederom hoor ik termen van “een collectieve off-day” en “Dit mag niet meer gebeuren”. Helaas moet ik constateren dat het spel dit jaar gewoon heel erg pover is en de concurrentie wel sterker is geworden. Een eventueel 5e kampioenschap op rij is dan ook eerder geluk door falen van de concurrentie dan eerlijk afgedwongen door goed spel!

  3. AFC98

    Er is gewoon te weinig kwaliteit, pisvee en 010 hebben gewoon betere spelers. We moeten een goede speler halen van een jaar of 26-28 die Ajax waardig is.

  4. creutz1977

    sorry maar ik vond er niks goed aan? natuurlijk mag je hem niet veroordelen… omdat hij net komt kijken.. maar de strijd is verloren op het middenveld.. nul dreiging… Bazoer en Andersen waren kleine jongetjes vergeleken met middenvelders van feijenoord.. alleen Serero speelde als een baas… ajax heeft simpelweg ervaring nodig.. deze jongens zijn niet klaar nog om ajax te dragen.. ze zijn nog te lief en verdienen ook een leider.. alleen met talent kom je er niet.. Ja niveau jupiler league

  5. Kay

    Bazoer is een goede speler maar moet nog best veel leren maar was jammer dat klaasen er niet was en Ajax was dikke niks

Comments are closed.