Huntelaar leeft mee na brand en doneert twee shirts

0110ajax-schalke_huntelaar

Klaas Jan Huntelaar  is direct in actie gekomen nadat het supportershome van Ajax door een uitslaande brand is verwoest. The Hunter laat via Twitter weten dat hij twee shirts schenkt voor het nieuwe supportershome. Ook roept hij andere oud-spelers als Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Luis Suarez en Zlatan Ibrahimovic op om hetzelfde te doen. Huntelaar biedt een shirt aan uit zijn Ajax-tijd en een exemplaar van zijn huidige club Schalke 04. De tweet van Huntelaar werd in kort tijdsbestek ruim 400 keer geretweet. 

0123shirtshuntelaar

 

Bron en Foto: Twitter

Related posts

26 Comments

  1. nick-afca95

    Erg mooi gebaar! Wat een top gozer zeg. Als er inderdaad meer oud spelers hun shirt doneren zou dat echt heel mooi zijn. Frank, Ronald, Denis en Edwin hebben vast ook nog wel wat in hun kast hangen.

  2. Geroldkohlen

    geweldige man echt top dan toon je niet alleen dat je een ajaxcied bent maar ook karakter hebt!!!

  3. ricardoafca410apd

    Jaap stam Dennis bergkamp overmaat Andy van der meijde john heitinga jari litmanen van der wiel frank en Ronald de boer ewin van der sar Sjaak Swart de nummer 14 die ons groot maakte en nu gelijk de nieuwe home onder arena dikke heken der bij en je heb mooie plek

  4. Amoebe

    Ik hoop dat ze nu gegeven shirts in een soort van brandvertragende vitrines hangen. Zulke zaken moet je enigszins beschermen.

    En ja ik ben nog serieus ook.

Comments are closed.