Supportershome en Ajax-relikwieën verloren bij brand

0123brandhonk

Zo langzamerhand is duidelijk geworden dat de brand afgelopen nacht in het supportershome zeer verwoestend is geweest. Naast het home zijn ook talloze Ajax-relikwieën verloren gegaan. Het bankje van Bobby Haarma, shirts, vlaggen, teveel om op te noemen, is niet meer. De muren aan de binnen- en buitenkant waren versierd met graffiti, o.m. aangebracht door de groep graffiti-artiesten van Sven Westendorp.

Ajax heeft inmiddels namens Jeroen Slop ook gereageerd op de brand en is geschokt. ,Dit is een enorme dreun voor onze supporters en de club. Het supportershome is voor velen van grote waarde en werd op speeldagen goed bezocht door onze fans. Er is nu helaas niet veel meer van over. Er stonden heel veel attributen die van emotionele waarde zijn voor onze supporters. Op dit moment loopt er een onderzoek naar de oorzaak van de brand waarbij het ergste is dat er spullen vergaan zijn die dierbaar zijn, er zijn dingen gemaakt van of door mensen die er niet meer zijn, die onbetaalbaar en onvervangbaar zijn.”

Wij als redactie van AjaxFanzone.nl wensen de Crew van het supportershome veel sterkte.

Related posts

15 Comments

  1. 020 king of 010

    Net kinderen , zielig gewoon.reken er maar op dat de Ajax supporters wat terug zullen doen , dit blijft over en weer gaan en zal de klassieker er niet mooier op maken! Jammer van de waardevollen spullen die niet terug te krijgen zijn . Maar ja het is en blijft schandalig van deze helden! Hoop dat dat pleuris elftal ondersteboven gelopen word zondag ! Come on !!!

  2. nick-afca95

    Het ergste is van de onvervangbare spullen van mensen die er niet meer zijn. Dit is een harde klap in het gezicht van de trouwe supporters.

  3. heesch@ajax

    Ik begreep dat het op de dag tien jaar geleden is dat de vorige brand was. Zou het niet zo zijn dat we naar den haag moeten kijken?

Comments are closed.