Aankomend weekend werkzaamheden NS

1130trein

Zondag staat de Klassieker gepland en dat is ondertussen al maanden bekend. Voor de NS is dat geen reden om werkzaamheden aan het spoor uit te stellen en dus kunnen we ons weer opmaken voor enige vertraging. Als gevolg van die werkzaamheden is er geen treinverkeer op de trajecten Schiphol-Amsterdam Zuid-Amsterdam Bijlmer Arena en Schiphol-Amsterdam Zuid-Duivendrecht-Diemen Zuid-Weesp.

Door de werkzaamheden kan je reis een kwartier of een half uur langer duren. NS raadt doorgaande reizigers tussen Schiphol-Amsterdam Bijlmer Arena-Utrecht Centraal en tussen Schiphol-Weesp-Hilversum-Amersfoort aan via Amsterdam Centraal te reizen. Hou de website van de NS ook in de gaten en kijk zondag voor je vertrekt wat de mogelijke gevolgen zijn en hoe je toch op tijd de Arena kan bereiken.

Bron: NS

Related posts

14 Comments

  1. f-side64

    dus deze wedstrijd word ook verplaatst zodat iedereen erbij kan zijn of heb ajax dat geluk niet !

  2. Frankel

    Jammer, werkzaamheden aan het spoor worden uitgevoerd door ProRail! NS kan slechts adviseren en moet verder lijdzaam toekijken!!

  3. SPHAFCA

    50 minuten onderweg heb ik gezien op de app van NS, vanuit Leiden.. normaal 25minuutjes

    1. AFCA my World

      Wat dacht je van per auto?wij doen het wel op de fiets,sorry niet iedereen heeft het geluk dicht bij de beste club van Nederland te wonen!

Comments are closed.