De Mos: ‘Zelfs als Ajax een mindere dag heeft, wint het nog van feyenoord’

0921feyenoord-ajax6

Zondag wordt in Amsterdam de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord gespeeld. Voor de Rotterdammers is het mogelijk de laatste kans om de titelstrijd in leven te houden, terwijl de Amsterdammers geen punten willen verliezen op koploper psv. Volgens Aad de Mos is er geen twijfel over mogelijk welke club de krachtmeting gaat winnen: “Ajax natuurlijk”, aldus De Mos in De Telegraaf.

“Feyenoord verliest altijd de helft van zijn kwaliteiten als er bij Ajax wordt gespeeld. Het is hetzelfde als feyenoord-PSV, want PSV slaagt er nooit in om in De Kuip te winnen.” De Mos was niet onder de indruk van de zege van feyenoord op FC Twente.

Hij wijst op het feit dat Feyenoord in de Amsterdam ArenA zal moeten verdedigen. “En dat is nou net de achilleshiel. Het middenveld vind ik vrij sterk, maar nu zullen de backs op de proef worden gesteld.” De Mos is ook niet onder de indruk van Terence Kongolo en Sven van Beek. “Zelfs als Ajax een mindere dag heeft, wint het nog. Dat is een wetmatigheid in het voetbal, die niet is uit te leggen. Zonde, maar feyenoord is zondag definitief afgehaakt in de titelstrijd.”

Bij feyenoord roept inmiddels iedereen dat het eindelijk tijd is om weer eens drie punten te gaan pakken in Amsterdam. men baseert zich op de kansen die Groningen vorige week kreeg in de ArenA.

Bron: De Telegraaf

Related posts

18 Comments

  1. rickert

    vind het persoonlijk allemaal wel heel overdreven Aad, ga ervanuit dat Ajax wint, maar dat die kakkerlakken kansloos zijn kan niet gezegd worden naar mijn mening.

  2. afca511

    Die Aad roep dan weer dat ajax niet sterk genoeg is en nu roept hij dat we gaan winnen van 010 wat ook waar is maar hij zegt normaal dat we niks zijn

    1. bob-p

      Ik wou het net zeggen. De ene week is Ajax niks, andere week ineens wel. Aad kan beter gaan schaatsen 😉

  3. slm020

    De ene week zegt de mos dit en de andere week dat ! Lijkt de weersvoorspelling wel ook zo wisselvallig 😉

  4. suske

    Yeeaaah eindelijk iemand pro ajax in de pers!!!! en gelijk heppie!! 2 vingers in de neus!!

  5. Ajax nr 1

    Laat De Mos lekker kletsen en zorg dat het AJAX elftal vanaf de 1 seconde scherp is. Ik denk dat die kakkies verder zijn dan wij. Maar ik denk als je je 110% inzet dat je de wedstrijd wel zal winnen met 2-0

  6. De Ajacied

    Ga gewoon uit van je eigen krachten en positiespel dan komt het vast goed,
    Alleen toon wel strijd aub daar schort het wel wat aan de laatste wedstrijden !!!
    En wij hebben Aad de Mos uit Lampengat echt niet nodig voor advies of iets anders, wij gaan voor de
    5 op 1 rij 🙂 🙂

  7. Cootje Adriaanse

    Hoop dat Aad gelijk heeft. Toch heb ik er tot mijn spijt een hard hoofd in. Denk dat Feyenoord meer vertrouwen heeft dan Ajax op dit moment en vanaf minuut 1 Ajax onder druk gaat zetten (soortgelijk aan een Ajax-Feyenoord van een paar jaar geleden, waarbij we uiteindelijk nog 1-1 wisten te scoren) en Ajax daar weinig raad mee weet. Maar hoop dat Aad gelijk heeft en ik ongelijk 😉

    1. jacq64

      Nou, gezien het aantal punten waarmee ze meestal vanuit Amsterdam huiswaarts moeten keren denk ik niet dat zij er meer vertrouwen in hebben dan wij.

Comments are closed.