‘Overgang Sana naar Malmo FF rond; woensdag medische keuring en presentatie’

tobias_sana

Zowel Tobias Sana zelf als ook Ajax heeft volgens het Zweedse Fotboll Direkt een akkoord bereikt met Malmo FF over een transfer van de Zweed. Sana is inmiddels in Zweden waar woensdagmorgen een medische keuring op het programma staat en indien dat geen problemen oplevert volgt woensdagmiddag de presentatie. Volgens onbevestigde berichten betaalt de club een bedraag van zo’n 100.000 euro voor de Ajacied. Malmo staat momenteel bovenaan in de Zweedse competitie, een plek boven de voormalige club van Sana; IFK Göteborg.

Sana kwam in de zomer van 2012 voor zo’n 300.000euro over van IFK Göteborg, maar wist in Amsterdam nooit te overtuigen. Tijdens zijn basisdebuut (uit bij NEC, 1-6) wist hij nog wel twee keer te scoren, maar daarna ging het rap bergafwaarts. Afgelopen zomer hoopte Ajax hem al te slijten, maar toen raakte het Sana niet kwijt. Sana speelt inmiddels zelfs geen wedstrijden meer voor Jong Ajax.

Bron: Fotboll Direkt

Related posts

4 Comments

  1. fjonkman

    Das dus 2 ton afschrijven….alsof het niks is… Ik hoop dat ie nu beter terecht komt..

  2. ajaxhunker

    voor toch vier doelpunten dat is nog altijd meer dan die 4ton per doelpunt die pisvee aan Brian Ruiz betaalde, kortom niet zo piepen.

Comments are closed.