‘Ajax toont interesse in FC Groningen-talent Juninho Bacuna’

0113bacuna

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde FCG Online heeft Ajax interesse getoond in Juninho Bacuna van FC Groningen. De talentvolle aanvaller maakt deel uit van de A1 van FC Groningen en mocht onlangs met de eerste selectie mee op trainingskamp naar de Spaanse zon. 

De 17-jarige Juninho Bacuna speelt op amateurbasis bij FC Groningen A1 en kan, zolang deze status duurt, in elke transferperiode tegen slechts een schamele opleidingsvergoeding worden opgehaald. Zijn broer, Leandro Bacuna, behoorde jarenlang tot de eerste selectie van FC Groningen, voordat hij in medio 2013 naar Aston Villa vertrok. Het is niet uitgesloten dat Bacuna vrijdag bij de wedstrijdselectie zit als FC Groningen uitgerekend tegen Ajax zal aantreden in de Amsterdam Arena.

Bron: FCG Online

Related posts

23 Comments

    1. joost

      Ja idd ppff weer een aanvaller ze morgen wel een keer naar de verdediging kijken die moet beter

    2. fafieanie

      gaan ze ernog steeds vanuit dat aanval de beste verdediging is ????????????? vroeger had je krol, steffehagen hulshof schoenaker wouters stam kijk dat waren verdedigers en dan is de aanval de beste verdediging want dan stonden er spelers voorin die ook konden verdedigen en dan had je gelukkig geen moisander en die sukkel in de spits en viergever nee koop wat goede verdedigers

      1. KBouter

        fafieanie….Arno Steffenhagen was een aanvaller en Dick Schoenaker was een middenvelder, net als Jan Wouters.

  1. fjonkman

    Hebben we nog wel ruimte voor deze jongen??? Is het niet beter voor hem om bij Groningen verder te groeien?

      1. fjonkman

        Ik vind van wel lezerGP.. Hoe meer tegenstand Ajax krijgt, des te beter worden onze spelers, des te sterker word onze competitie, des te beter gaat et in Europa League en CL..

  2. SPHAFCA

    Krijg je een melding van deze app, denk je hoopvol : Zou het een verdediger zijn? Lees je de tekst even globaal door : Aanvaller.. daar hebben we er wel genoeg van denk ik zo.

  3. JordiJoosen

    dat ze gewoon een keer wat geld durven uit te geven voor een goeie verdediger plaats van een buitenspeler…. die hebben we zat

  4. Bastoflex

    Had bij het lezen van de titel ook gehoopt op een verdediger, maar nee weer een aanvaller, zucht…

    1. fjonkman

      Ik vrees dat dit niet meer gaat gebeuren Lukoki4… Anders had Overmars allang het hangslot van de portemonnee gehaald 😉

Comments are closed.