De Boer: ‘Wat was het spel slecht zeg in 1995’

0104wenen

Frank de Boer ontving onlangs een iPad van de UEFA waarop verschillende historische beelden zijn opgeslagen waaronder de finale van de Champions League uit 1995 tussen Ajax en AC Milan. De Boer moest wel even slikken bij het terugzien van de beelden.

‘Daar schrok ik inderdaad enorm van want wij waren niet in staat om de bal drie, vier keer naar elkaar toe te spelen, ik zweer het je. Er ging achteraf zoveel fout in die wedstrijd maar dat besef was er natuurlijk niet na de overwinning’. Ajax won uiteindelijk op 24 mei 1995 de cup met de grote oren door een doelpunt van Patrick Kluivert.

Bron: De Volkskrant

Related posts

9 Comments

  1. hansjmn

    Slecht?? Misschien maar spannend en leuk om te zien beter dan het hedendaagse, balletje breed balletje terug foute pad uitval en 1-0 achter!! Als je een wedstrijd wilt controleren met veel balbezit moet je achter sluiten en voor scoren maar dat kan geen enkele ploeg ook BARCA NIET

  2. Velibor

    Volgens mij liepen er wel een paar latere wereldsterren in rond en vond dat Overmars en Finidi het toch wel aardig deden met Litmanen en Kluivert ertussen haha

  3. Bolle Ron

    Maar toen ging wel die cup mee naar Mokum Frank en nu liggen we voor d zoveelste keer weer uit de CL. Dus wat is nou beter!!!

Comments are closed.