De Boer: ‘Op 16 januari moeten wij er staan’

1121deboer

Frank de Boer is met de selectie vertrokken naar Qatar en heeft daar maar één doel voor ogen en dat is zo sterk mogelijk worden en zorgen dat Ajax klaar is voor de competitiestart op vrijdag 16 januari tegen FC Groningen.

‘Wij moeten beseffen dat er een zware periode aan zit te komen met thuiswedstrijden tegen FC Groningen en feyenoord waarin we de volle score moeten pakken, vanaf dat moment moet het volle bak zijn. Overigens kijk ik zeker uit naar deze week en volgens mij heeft iedereen er ook zin in om weer aan de slag te gaan’. In 2006 vertrok De Boer uit Qatar maar heeft hij er nog steeds vrienden wonen. ‘Dat klopt en mijn oude huis staat vlakbij de locatie waar wij trainen. Ik ga er zeker nog even een kijkje nemen al zal het best veranderd zijn’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

8 Comments

  1. fjonkman

    Ik hoop echt dat de Boer iedereen wakker heeft op tijd en de boel op de rit zal hebben. Gezien de vorm van ‘die club uit Eindhoven’ kon het wel eens moeilijker dan ooit worden om die schaal aan het eind van de rit omhoog te kunnen houden. Ik denk dat de komende weken al duidelijk gaat worden hoe de rest van het seizoen zal lopen…

  2. Nielsz.AFCA

    En ik hoop dat we na groningen die feyenoorders helemaal weg tikken en zeer verdiend winnen

    1. AFCA my World

      Ook dat zal moeilijk worden ze zijn in de winning mood,en tegen Ajax is altijd wat speciaals,maar we gaan ervan uit dat het goed komt!

  3. Veltman

    Ik hoop dat we alle wedstrijden na de winterstop winnen!
    Een recordreeks neerzetten 🙂

  4. AfcaTenggara

    Alsjeblieft haal urby terug Frank!!!! die jongen heeft genoeg ervaring opgedaan en is niet blessure gevoelig wat n buitenkans voor ajax om topspeler als emanuelson terug te halen naar Amsterdam

Comments are closed.