‘Sigthorsson in belangstelling QPR en Lille’

sigthorsson

Kolbeinn Sigthorsson staat in de belangstelling van twee buitenlandse clubs, namelijk het Engelse Queens Park Rangers en het Franse Lille. De spits die onlangs zijn contract bij Ajax verlengde staat momenteel aan de kant met een blessure en het is de vraag of Ajax instemt met een winterse transfer.

Frank de Boer heeft namelijk laten doorschemeren dat hij het seizoen het liefst afmaakt met Sigthorsson. Doordat Arkadius Milik zich heeft bewezen als eerste spits zal bij een vertrek van de IJslander Richairo Zivkovic doorschuiven in de pikorde en het is de vraag of De Boer dat durft. De van FC Groningen overgekomen spits speelt vooral in Jong Ajax en is volgens De Boer nog steeds niet helemaal klaar voor het eerste elftal.

Bron: De Telegraaf

Related posts

13 Comments

  1. Misterajax

    Voor een goed bedrag gewoon laten gaan, we hebben met Milik en Zivkovic gewoon een goede bezetting voor de spitspositie en er zal vast ook nog wel iemand uit de jeugd doorbreken. Ik zeg laten gaan! Heb hem ook nooit echt goed gevonden.

      1. Guacamole

        Omdathet de telegraaf is. Nrc, trouw, parool en zelfs spits zijn beter. Maar als je ban plaatjes kijken houdt dan is telegraaf prima maar verwacht geen inhoud.

  2. ricardoafca410apd

    gewoon verkopen dat is het beste voor Ajax en voor die jongen anders gaat de team na de kloten om dat hij graag na een mooie club wilt in zijn ogen maar ja geld is dan niet belangrijkste zal die dan zeggen maar wacht maar af tijd zal het leren dat iedere speler geld belangrijk gaat vinden zal domme keuze zijn zowel voor hem als voor marc hij heeft zich nog lang niet bewezen in zijn functie groeten uit Apeldoorn

  3. nick-afca95

    Ik wou dat iedere speler de inzet toonde van sigi. Hij is niet de juiste spits voor ajax, maar hij is niet slecht. Deze jongen moet het gewoon hebben van voorzetten en balletjes die hem ineens tegenover de keeper zetten. Dan is het echt een killer. Maar dat is niet de manier van spelen bij ajax. Maar hij toont wel altijd veel inzet, in dat opzicht kunnen sommige jongens nog van hem leren. Ik hoop dat hij naar qpr kan en een mooi salaris krijgt. Daar spelen ze wel zijn manier van voetballen geloof ik

  4. kjeldajax31

    En Origi speelt daar ook vgm ook nog op huurbasis. Dat is ook zeker een groot talent.

  5. JCruijff

    Sigi bedankt voor je tomeloze inzet. Jammer je bent geen Ajax speler. Dat kan maar gebeurt wel eens. Jouw eerste aanname van de bal is niet des Ajax en zul je nooit leren. Ajax moet door met aanstormende jeugd die wel in de Ajax stijl kunnen spelen, fluwelen techniek hebben en in de kleine ruimte kunnen spelen.

  6. AFCA my World

    QPR had vorig seizoen ook belangstelling voor hem,maar vonden hem toen te duur,zal het nu wel gebeuren dan? Hoop het wel voor hem het is een club die bij hem past!

  7. fjonkman

    Ik vind het jammer dat hij gaat sneuvelen, hij heeft mij met zijn instelling, werklust en goals altijd wel vermaakt. Hij kan er ook niks aan doen dat er van een Ajax spits nu eenmaal meer wordt verwacht wat betreft meevoetballen en aanspeelpunt te zijn. Als hij wat meer bruikbare voorzetten had gekregen vanaf de zijkant, had het er nu heel anders uitgezien. Ik hoop dat hij bij een club terecht komt waar hij op zijn kwaliteiten gebruikt kan worden. Sigi succes jongen!!

Comments are closed.