De Boer: ‘Wij moeten de druk erop houden’

1130ado-ajax_deboer

Frank de Boer vertrekt zondag met de selectie naar Qatar om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft waarin De Boer bewust is van de kansen op een vijfde landstitel maar ook waakt voor verslapping. Mocht dat niet gebeuren dan ligt de weg open naar een unieke prestatie en daar zal De Boer op blijven hameren.

‘Wij moeten zorgen dat wij niet verslappen omdat we het spelen om de landstitel gewend zijn. Een landstitel moet je het gevoel geven dat je er keihard voor geknokt hebt en ja dan mag je er ook intens van genieten. Op dit moment staan we vier punten achter op psv maar dat zegt mij totaal niks. Ik ben benieuwd hoe hun omgaan met een dip want die komt er zeker. Bij hun is de druk extreem hoog om de titel te pakken terwijl wij weten hoe het is om kampioen te worden en daardoor niet snel meer in paniek raken. Je wilt eigenlijk altijd dat goede gevoel van winnen behouden, dus zorg ervoor dat je dat steeds weer opwekt, geef ik mijn spelers dagelijks mee’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

5 Comments

  1. nick-afca95

    Psv heeft gewoon echt een hele goeie ploeg en het zal ook echt heel lastig worden dit seizoen kampioen te worden. Maar als onze jongens zo door blijven gaan en voor elke wedstrijd knokken worden we gewoon voor de 5e keer kampioen. Het word lastig maar ik heb alle vertrouwen

  2. ajaxpers

    Depay raken ze toch kwijt en daarna stelt het niks voor en wij worden alleen maar sterker dus de 5de is in zicht en dan wil ik de kop van Cocu zien.

    1. nick-afca95

      Die gaat pas in de zomer denk ik, net zoals wijnaldum. Dus de 2e seizoenshelft zullen ze nog op volle sterkte zijn. Maar wij zien fischer terug komen de aankomende maanden, met een beetje mazel komt hij er sterker uit.

  3. ricardoafca410apd

    wij zijn niet voor niets Ajax de kampioen van Nederland de meeste clubs zouden willen dat wat Ajax allemaal bereikt hun ook toe behoort ik zal in me handjes knijpen dat wij misschien nog wel verder zouden komen dan AZ vorige seizoen gewoon finale en de beker omhoog kunnen houden dat zal ik liever willen dan landskampioen maar wil ook wel snel de vier sterren op de borst kunnen hebben dus ik Ajax maak je nog een paar stappen sterker dan voorgaande jaren we willen alles winnen

Comments are closed.